Oglinda, oglinjoara cine e cea mai cea?

0

Oglinda, oglinjoara cine e cea mai cea? – Multitudinea de popoare care locuieste pe planeta noasta se deosebesc intre ele prin foarte multe trasaturi. Fie ca vorbim de cultura fie ca vorbim de civilizatie, fiecare are ceva deosebit, unic si aparte. La fel se intampla si in cazul idealurilor de frumusete. In continuare vom prezenta o opinie generala asupra acestor idealuri in ochii unor popoare apropiate sau indepartate de noi.

Franta
Turnul EiffelIn tara vinului si a iubirii idealul feminin este femeia matura si ingrijita cu varsta cuprinsa intre 40 – 45 de ani.
Felul prin care se atinge acest ideal: probabil nicaieri in lume nu exista asemenea concentratie de femei mature si frumoase. Cel mai adesea femeile isi mentin tineretea tenului cu ajutorul mastilor profesionale pentru fata si a sedintelor anuale de peeling.
In afara de aceasta in Franta sunt foarte populare operatiile estetice. Grija cea mai mare a frantuzoaicelor este sa aiba o silueta atletica. Pentru a atinge formele ideale nu de putine ori ele apeleaza la operatii de marire a sanilor sau operatii pentru fermitatea acestora, dar nu uita de liposuctie si operatii plastice asupra abdomenului.

SUA
steagul SUAIdealul frumusetii in tara tuturor posibilitatilor este femeia blonda care are in jur de 30 de ani. Aceasta trebuie sa aiba pielea fina sanii voluptosi, dar si coapsele trebuie sa fie la fel de voluptoase.
Felul prin care se atinge acest ideal: in SUA femeile inca tind sa semene cu Merlyn Monroe si din acest motiv operatiile de corectie a figurei sunt inca foarte populare. In varful operatiilor se afla cele de corectare sau marire a sanilor, iar pe locul doi se afla liposuctia. Pe locul trei se afl[ operatiile de fermitate a pielii faciale. Procedurile cosmetice cele mai populare sunt peeling-ul chimic si injectiile cu botox, cele din urma ajuta la eliminarea ridurilor.

Spania
Frumusete feminicaIdealul frumusetii in tara corridelor este femeia de 30-35 de ani care este pe jumatate Carmen a lui Bizet sip e jumatate Madonna. Ea trebuie sa aiba o figura frumoasa si senzuala, iar pielea trebuie numaidecat sa fie bronzata.
Felul prin care se atinge acest ideal: conform cu ultimele cercetari, 41% dinntre femeile din Spania se folosesc de serviciile solarelor si a studiourilor pentru bronzare. Astfel femeile din peninsula isi mentin tot anul bronzul ciocolatiu. De asemenea in Spania de cerere mare se bucura si serviciile cosmetice, mai ales masajul si procedurile usoare de ingrijire a tenului. Este la moda ca femeia sa fie ingrijita, dar goanna dupa tinerete nu se afla la loc de cinste.
Totusi in numele figurei ideale femeile din Spania sunt gata sa faca compromisuri si de aceea operatiile plastice sunt destul de populare, iar pe primul loc se afla corectiile sanilor si a abdomenului.

Marea Britanie
Femeie din AngliaIn Albionul incetosat la putere este naturaletea. Britanicele sunt sigure ca o femeie frumoasa poate fi palida sau, de exemplu, poate sa aiba fara nici o problema riduri de la zambet in jurul ochilor.
Felul prin care se atinge acest tel: raspunsul simplu este: prin trecerea timpului. Din aceste motive Marea Britanie ocupa ultimul loc la numarul si frecventa operatiilor de intinerire. Acolo chiar se considera ca ridurile ii confera femeei un farmec aparte.
Totusi, cand schimbarile provocate de trecerea timpului acopera intreaga fata, britanicele nu se rusineaza sa apeleze la ajutorul cosmeticianului. Ele folosesc injectii cu botox, dar si slefuirea laser a fetei.

Rusia
femeie rusoaicaIn cea mai mare tara a lumii se considera ca o femeie frumoasa trebuie sa fie tanara atletica.
Felul prin care se atinge acest tel: Vremurile in care cele mai frumoase femei erau considerate a fi doamnele durdulii si rosii in obraji au apus. Standardele moderne le fac si pe rusoaice sa nazuiasca la complexitatea “papusii Barbie”. Din aceste motive operatiile de marire a sanilor si liposuctia ocupa topul operatiilor estetice. Dar Rusoaicele incearca sa-si perfectioneze si nasul sau urechile, astfel rino si otoplastia ocupa roluri importante in palamaresul de activitati de infrumusetare.
Femeile din rusia se folosesc din plin de operatiuni de peeling si de restul gamei de intretinere a tenului si pielii.

Argentina
Femeie din ArgentinaIn unde telenovelele sunt acasa femeia trebuie sa fie slaba, dar cu bust generos si cu coapse la fel de bine evidentiate. De asemenea este foarte importanta lipsa ridurilor.

Felul in care se atinge acest tel: Unele dintre argentinience se intend pe masa chirurgilor plasticieni si de 6-7 ori. Cele mai populare sunt operatiile de schimbare a figurii. Cele mai importante sunt clasicile operatii de marire a bustului, abdomenoplastia si liposuctia. Se infaptuiesc si operatii mai “exotice”, cum ar fi operatii de corectare a feselor sau indreptarea umerilor si a coapselor.
Pentru intinerire se foloseste mezoterapia. Metodele non incisive sunt cel mai putin populare.

(840)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein