Cum sa consumam cat mai multa apa?

0

Probabil ne-am tot obisnuit si/sau poate chiar saturat de sfaturile repetate ale medicilor in a consuma cat mai multe lichide, in special cat mai multa apa.

De cele mai multe ori apa de la robinet nu este potabila, poate ca apa de la izvoarele naturale nu este pe gustul nostru si inca nu am gasit o firma de apa plata care sa ne satisfaca pe deplin poftele ramanandu-ne permanent o senzatie neplacuta in cavitatea bucala dupa ce bem apa; ce ne ramane de facut atunci cand pur si simplu nu simtim nevoia sa bem apa plata? Cum sa consumam cat mai multa apa plata fara gust de apa?

1. Clasic: o transformam in ceai. Astfel evitam balonarile, iar sistemul digestiv va avea o functionare perfecta.

2. Adaugam fructe praspete in sticla noastra nelipsita din geanta. Nu sunt fite, aici este vorba despre sanatate, iar gustul poate fi fantastic. Imagineaza-ti cum lasi cateva ore rodia impreuna cu lamaia in sticla ta cu apa, iar apoi o consumi. Sanatate curata! Iar putina menta nu doar ca te va face sa te simti mai bine si mai fresh ci iti va aduce numai beneficii.

water3. Te-ai gandit vreodata sa adaugi pe langa fructe si putine ierburi aromate? Pana la urma daca magazinele de renume vand apa cu ierburi aromate la preturi piperate, tu de ce nu ti-ai face asa ceva in propria bucatarie. Ai fi surprinsa sa vezi ce gust bun poate avea apa cu lavanda, scortisoara sau rozmarin. Si menta simpla este o solutie, bineinteles!

4. Si apa minerala este o alternativa a apei plate. Poate nu cea mai indicata, deoarece s-au crea o serie de mituri in jurul ei, insa merita incercat.

5. Cel mai important rol al apei este atunci cand este amestecata cu…vinul 🙂 Si de ce sa nu incheiem ziua intr-un ritm cat mai placut, iar astfel combinam doua sfaturi vechi de cand lumea si pamantul. Un pahar de vin face bine pentru sangele nostru, iar 2 litri de apa pe zi sunt esentiali.

Incepe-ti ziua cu un ceai, continu-o cu o combinatie de fructe pentru a te revigora pe intreg parcursul zilei si incheie cu vin amestecat cu apa. Viata ta s-ar putea schimba radical.
Desi luam in ras aceste sfaturi clasice, apa face minuni pentru organism. Ajuta la diminuarea celulitei, reduce cercanele si aspectul obosit, ajuta la o mai buna functionare a tuturor organelor.

(66)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *