Eu ce fac in weekend?

0

Nu ne mai putem plange ca vremea nu ne ajuta o data cu inceperea primaverii, prin urmare aceasta scuza trebuie eliminata atunci cand ne grabim sa spunem: „Nu ies afara,e urat si frig!”

Ce-i drept un weekend din doua este ploios, dar pe parcurs ce inaintam in miezul verii, lucrurile se vor schimba.
Creeaza-ti si tu o lista cu lucruri de facut in aceasta primavara si grabeste-te pentru a le pune in aplicare:

weekend-01– Apuca-te de echitatie: toate incepem sa mergem la sala o data cu inceperea primaverii, insa putine reusim sa ne tinem de programele sportive; calaria poate fi relaxanta si cu folos in acelasi timp.

– Filmele de weekend : Dupa o saptamana aglomerata in inima orasului, deplasandu-ne de la serviciu acasa, asteptam weekendul pentru o relaxare completa in propriul camin. Acesta este momentul ideal pentru iubitorii de filme.

– Surprinde-ti familia: Nu astepta ca partenerul sau partenera de viata sa faca primul pas spre a modifica rutina de weekend caci s-ar putea ca sia cesta sa astepte acelasi lucru din partea ta si sa fii dezamagita. Incepe prin a pregati mancarea preferata, servind-o pe un fond muzical placut pentru amandoi.

-Putina cultura nu strica. A ajuns destul de greu sa ne gasim timp pentru o carte buna sau pentru o piesa de teatru. Ia-ti bilete din timp la o piesa de teatru sau aboneaza-te la newsletters pentru a fi la curent. Cat timp a trecut de cand n-ai mai vazut o punere in scena a lui Hamlet? Sau orice alta piesa draga tie? La Cluj, astazi, este Ziua Portilor Deschise, pune-te la curent cu spectacolele din orasul tau.

Weekendul este pentru sport si cultura! Tu ce planuri ai weekendul acesta?

(254)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *