Nicodim Ungureanu: un securist manipulator

0

Mult iubitul actor roman Nicodim Ungureanu ii da viata lui Escu, un securist cu strategii bine gandite in cel mai recent film al regizorului Cristian Comeaga.

„Cel Ales” va avea premiera in data de 24 Aprilie, in cinematografele din tara. Actorul adauga despre rolul sau:
“Escu aduce o lume care începe într-o epocă și îți dă senzația că nu se termină niciodată. Și chiar așa e. Vine de undeva, și nu știi unde se termină. Escu există în orice epocă, în orice perioadă. Nu e ca un rău necesar. Trebuie să fie. Nu poți trăi fără Escu. Iar el este așa datorită slăbiciunilor oamenilor. El vede slăbiciunile înainte să stea de vorbă cu omul”.

laura-CosoiAlaturi de Nicodim Ungureanu, pe marile ecrane vor aparea si Laura Cosoi si Olimpia Melinte. Desi este de actiune, filmului nu-i va lipsi tenta comicului. Acesta reda intr-o manieră cat mai apropiata de adevar duelul peste decenii intre un transfug devenit asasin si cel care l-a recrutat; mai precis, lupta individului cu sistemul bolnav.

Filmul este un produs al Domino Film alaturi de “Asfalt tango”, “Filantropica” si “Restul e tacere” si va fi lansat in cinematografe din 24 aprilie.

Va asteptam!

 

(450)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *