Festivalul International de Film Independent Anonimul

0

Editia cu numarul 11 a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL a inceput marti seara, 12 august, la Arena Verde Stop din capitala.Festivalul International de Film Independent Anonimul:

Au fost prezente la Gala un numar impresionat de personalitati, iar printre acestea s-au numarat nume mari, precum actorii Vlad Ivanov, Ana Ularu, Irina Saulescu, Iulia Verdes, Sorin Dobrin, producatoarea Ada Solomon și regizorul Alexandru Solomon, regizorul scotian Mick Davis, multiplul campion olimpic Ivan Patzaikin , si regizorii Adrian Titieni și Dan Chisu.
La Gala de Deschidere a fost proiectat, in avanpremiera in Romania, productia italiana “Le Meraviglie”, in care unul dintre rolurile principale este detinut de Alexandra Lungu, tanara romanca stabilita in Italia. Dupa incheierea peliculei, spectatorii s-au putut bucura de “Competitia Scurtmetraj Fictiune 1/ Short Fiction Competition 1” cu filmele: Nadir, The Bike, Excursie, Peter Pan, About Love.

Cei care nu au putut ajunge la Gala de Deschidere a Festivalului, sunt asteptati pana duminica 17 august, pentru a se bucura de urmatoarele Competitii de Scurtmetraj, Concertul oferit de GuerriLIVE Radio Seassion, sau Proiectia Speciala de pe Dambovita din 13 august.
Pe perioada weekendului, mai precis 16 august, spectatorii se vor putea bucura de Competitii de Lungmetraj din cadrul CINEMA STUDIO, de la orele 15:00 pana la 20:00, ultimul film fiind “Le Meraviglie”, asta in cazul in care se vor afla si doritori care nu au putut ajunge la Festival in cursul saptamanii.
Toate premiile din competitia de lung si scurtmetraj vor fi acordate in baza votului exprimat de public.
Festivalul International de Film Independent Anonimulincearca sa ne indeparteze de “betoanele urbane” creand o atmosfera cat mai relaxanta pentru publicul sau, merita sa va faceti timp si pentru “alt fel de activitati” decat cele obisnuite, iar noi va garantam ca nu veti regreta!

(482)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *