Gandeste-te cum ti-ar fi fara ea!

0

Nu urmaresc sa-ti zic ca viata e usoara, sau ca toate relatiile sunt perfecte, insa iti sugerez sa iei in calcul la un lucru: gandeste-te cum ti-ar fi fara ea!

Gandeste-te cum ar fi sa te trezesti fara ea intr-o dimineata! Fara sa te cicaleasca pentru simplul fapt ca ti-ai lasat hainele aruncate…iar. Stii ca nu-i place, stii ca iti va face observatie si o cataloghezi ca fiind: „mereu nemultumita”. Dar tu ce faci ca sa schimbi asta?

woman-smileEa a fost mereu acolo langa tine, la greu sau la foarte bine, iar materialismul cu siguranta nu face parte din structura ei feminina, printre multe alte defecte pe care astazi le intalnesti cu regularitate. Si atunci cum te poti gandi sa pleci? „…Pai, stii, nu mai e focul ala!” Foc? Ce foc vrei sa mai fie daca tu nu-l alimentezi si la prima bataie de vant il lasi sa se stinga?! Gandeste-te pentru o clipa cum ar fi primul Craciun fara ea. O sa mergi la ai tai si toata seara vei fi intrebat de alti musafiri: „Dar cum de n-a venit si ea?” O sa va petreceti o duminica dupa-amiaza uitandu-va la filmarea de la nunta varului tau, cea de vara trecuta, mai stii? Apari cu ea acolo, dansand si tinandu-va in brate. Iti e bine, nu? Te simti usurat?

Gandeste-te cum ti-ar fi fara ea! Ia in calcul toate lucrurile astea si ai dezlegarea mea si a tuturor barbatilor din lume ca daca ti-e mai bine fara ea, fara cicaleala ei, fara rasul ei, fara atingeri si priviri, atunci poti pleca vazand cu ochii si te poti arunca in bratele primei femei „mai bune decat ea”. Dar am sa te mai rog sa nu te mai intorci, caci oricat de rau ar fi un om, nu merita sa fie rascolit!

Theodor D.

(313)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *