Horoscop 15 – 22 iulie 2013

0

Horoscop 15 – 22 iulie 2013

BERBEC

Concentrarea voastră este asupra activității personale, a individualității, competiției și manifestării puterii. Nu veți dori probabil să faceți foarte multe lucruri care necesită cooperare și supraveghere, deoarece vreți să vă faceți treaba în felul vostru. Dacă simțiți că lucrurile merg bine, aceasta poate fi o perioadă de satisfacții și mândrie de propriile realizări.

 TAUR

Energia este direcționată spre prietenii și activități de grup. Puteți să aveți o abundență de idei practice în această perioadă și numeroase ambiții în zona afacerilor și profesiei. Dacă folosiți energia într-un scop pozitiv este o perioadă foarte bună pentru noi inițiative în aceste direcții.

 GEMENI

Concentrarea energiei se îndreaptă spre probleme tradiționale cum ar fi datoria, obligațiile și respectarea termenelor limită. Aveți o capacitate crescută pentru disciplină și superiorii vă percep ca fiind constanți, responsabili și de încredere.

 RAC

 Veți progresa în atingerea scopurilor deoarece sunteți răbdători, metodici și conștiincioși în abordarea problemelor. Este posibil ca în această perioadă să primiți o recunoaștere a meritelor. Este o perioadă bună să cereți sfatul unor persoane mai în vârstă și mai înțelepte.

 LEU

 Relațiile existente pot deveni mai profunde în intensitate sau își pot schimba direcția sau semnificația. Este de asemenea o perioadă bună pentru socializare, deoarece perioada vă  face mai agreați de cei din jur.

 FECIOARĂ

 Participați la petreceri sau evenimente sociale. Nu este o perioadă bună să fiți singuri. Sunteți  prietenoși și sociabili. Nu veți fi moderați în ceea ce privește plăcerile și aveți tendința spre extravaganță. Sunteți mult mai afectivi și receptivi la frumos acum.

 BALANȚĂ

 Dacă aveți deja o relație va crește romantismul și intimitatea și vă va face să vă simțiți mult mai bine. Investitorii se gândesc să facă o schimbare în portofoliu. Vă face plăcere să petreceți timpul cu copiii sau să vă jucați cu ei.

 SCORPION

 Vă concentrați asupra problemelor practice și a obligațiilor pe care le aveți vis-a-vis de alții mai degrabă decât asupra sentimentelor personale. Vă lipsește intimitatea și probabil vă simțiți mai singuri sau izolați de alții.

 SĂGETATOR

 Veți observa că în această perioadă aveți mai multă influență asupra celorlalți. Anturajul va avea tendința să vă urmeze cerințele. Nu sunteți satisfăcuți de explicații superficiale și aveți dorința să căutați adevărul. Este o perioadă bună să vă simplificați viața și să scăpați de ceea ce nu aveți nevoie.

 CAPRICORN

 Trebuie să fiți atenți cu banii în această perioadă și să economisiți. Această perioadă pare a fi un val de noroc dar se sfârșește prost dacă forțați nota.

Veți beneficia de pe urma activelor și garanțiilor acum, dar pot fi și probleme atașate acestor lucruri.

 VĂRSĂTOR

 Sunteți foarte ocupați cu comunicarea. Scrisorile, mailurile și telefoanele par să nu se mai oprească. Este o perioadă bună să vă exprimați, dar nu sunteți un foarte bun ascultător acum. Mintea este clară și sunteți capabili să vă exprimați intențiile într-un mod care face ca neînțelegerile să fie puțin probabile.

 PEȘTI

 Este o perioadă  bună pentru a lua decizii financiare. Puteți să fiți interesați să vindeți ceva ce aveți sau veți primi o ofertă de la cineva. Vă gândiți la bani sau au loc discuții legate de bani. Sunteți calculați în ceea ce privește balanța bugetului.

astrolog Daniel Filip

(557)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *