Horoscop 8-14 iulie 2013

0

Horoscop 8-14 iulie 2013

BERBEC

Disciplina mentală actuală vă permite să abordați probleme dificile sau asidue cu succes. Veți simți nevoia să vă ocupați de chestiuni serioase într-un mod practic, folosind metode consacrate și corecte. Capacitatea  de rezolvare face puțin probabil faptul că veți avea de corectat greșeli ulterior.

TAUR

Aveți o energie excelentă pentru reglarea conturilor financiare. În comunicare nu veți spune prea multe. Pentru alții păreți reținuți în acestă perioadă. Aveți grijă la tendința spre pesimism.

GEMENI

Aveți o discuție importantă cu partenerul  despre probleme serioase sau pe termen lung. Este o perioadă bună pentru încheierea de contracte pentru ca termenii sunt clari. Acțiunile sunt binecuvântate de noroc. Este un timp excelent pentru orice vreți să faceți, pentru că evaluați corect ceea ce poate fi făcut și ceea ce nu poate fi făcut.

RAC

Intuiția și norocul aparent în afaceri pot părea stranii și vor impresiona mulți oameni. Aveți grijă la autopromovare și a vă infățișa într-o lumină mult mai bună decât în realitate. Aveți o înclinație spre lipsa umilinței.

LEU

Dacă aveți afaceri legale ele vor merge în favoarea dumneavoastră. Puteți fi implicați cu colegii în începerea unui proiect nou, amplu. Superiorii vă cer mai multe. Acesta este o perioadă de munca și perseverență în fața unor neînțelegeri.

FECIOARĂ

Puteți  să descoperiți că alții se opun eforturilor voastre, fie fățis , fie pe ascuns, iar energiile au o natură cu care este greu să raționați. Activitățile sau proiectele ating un punct culminant în care fie aveți succes, fie opoziția devine atât de intensă încât nu aveți altă șansă decât să vă retrageți sau să mergeți într-o altă direcție.

BALANȚĂ

În această perioadă vă simțiți mai rebeli decât de obicei. Acesta poate fi un timp al surprizelor și supărărilor. Este important ca în această perioadă să păstrați echilibrul și să vă bazați pe ceea ce este real și pe ceea ce cunoasteți. Nu este bine să vă asumați riscuri, deoarece speculațiile și investițiile nu vor merge așa cum sperați.

SCORPION

Trebuie să fiți atenți cu banii în această perioadă și să economisiți. Perioada pare a fi un val de noroc dar se poate sfârși prost dacă forțați nota. Concentrarea vieții se îndreaptă spre probleme tradiționale cum ar fi datoria, obligațiile și respectarea termenelor limită.

SĂGETATOR

Aveți o capacitate crescută pentru disciplină și superiorii vă percep ca fiind constanți, responsabili și de încredere. Relațiile cu superiorii se îmbunătățesc. Veți progresa în atingerea scopurilor deoarece sunteți  răbdători, metodici și conștiinciosi în abordare.

CAPRICORN

Este posibil ca în această perioadă să primiți o recunoaștere a meritelor voastre. Este o perioadă bună să cereți sfatul unor persoane mai în vârstă și mai întelepte. Este o perioadă bună pentru a obține cooperare sau un parteneriat. Relațiile au o natură sobră, practică.

VĂRSĂTOR

Concentrarea voastră este asupra activității personale, a individualității, competiției și manifestării de putere. Nu veți dori probabil să faceți foarte multe lucruri care necesită cooperare și supraveghere, deoarece vreți să vă faceți  treaba în felul vostru.

PEȘTI

Dacă simțiți că lucrurile merg bine, aceasta poate fi o perioadă de satisfacții și mândrie de propriile realizări. Dar dacă percepeți această perioadă ca o lipsă a succesului, atunci deveniți combativi și certăreți. Nu aveți tendința de a vă retrage din fața confruntărilor.

astrolog Daniel Filip

(597)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *