Horoscop 1-6 iulie 2013

0

Horoscop 1-6 iulie 2013

BERBEC

Este o perioadă agitată, plină de comisioane şi comunicare. Sunteţi mai încăpăţânaţi în această perioadă şi nu renunţaţi la ideile voastre . Deoarece sunteţi atât de ocupaţi să vă exprimaţi, aveţi grijă să vă  faceţi timp şi pentru a-i asculta pe ceilalţi.

TAUR

Probabil nu daţi atenția cuvenită ideilor importante care vin din partea celorlalți. În mod normal mintea este clară şi sunteți capabili de concentrare și atenție. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor, de a vă ocupă de contracte, probleme financiare, legale, și alte activități mercuriene.

GEMENI

Petreceți mai mult timp decât în mod normal gândindu-vă la familie și la viață domestică. Este o perioadă bună să vă organizați viața de acasă. Este o perioadă în care ar trebui să înlăturați obstacolele care vă stingheresc calea în viață pentru a putea să vedeți lucrurile mai clar.

RAC

Este o perioadă bună pentru schimb intelectual, dezbateri și implicare în organizații intelectuale. Mintea voastră este ageră și sunteți capabili să vă susțineți punctul de vedere. Singurul lucru la care trebuie să fiți precauți este o stare de agitație internă și nerăbdare. Simțul critic este agil.

LEU

În această perioadă vă puteți simți puțin iritați și puși pe ceartă. Aveți  o energie favorabilă pentru dezbateri sau muncă mentală, pentru că energia mentală este foarte ridicată. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, chiar dacă vă aflați în situația asta.

FECIOARĂ

Este bine să vă mențineți planurile flexibile în această perioadă din cauza circumstanțelor care se vor schimba curând. Puteți să aveți parte de o surpriză plăcută. Viața socială va fi puțin mai interesantă în următoarele perioade .

BALANŢĂ

Puteți avea parte de întâlniri întâmplătoare, coincidențe interesante. Este o perioadă bună să încercați să va simțiți bine făcând ceva ce n-ați mai făcut înainte. Relațiile au tendința de a fi puțin instabile în timpul acestei perioade, așa că nu veți ști cu exactitate caracterul acestora, dar aceasta nu va fi o problemă atât timp cât nu sunteți prea încordat.

SCORPION

Acesta este o perioadă bună pentru a rezolva obligații financiare și a vă plăti datoriile. Dacă sunteți interesați să obțineți un împrumut de la bancă vă  este mai ușor să luați credit acum. Dacă afacerile financiare sunt în conexiune cu străinătatea sau cu persoane străine, în această perioadă puteți  beneficia financiar de pe urma lor.

SĂGETATOR

Chestiunile legale au nevoie de atenția voastră acum sau este necesar să călătoriți pentru a vă ocupă de afaceri importante. Călătoriile pentru plăcerea personală nu sunt recomandate deoarece nu favorizează distracția.

CAPRICORN

Relațiile tind să fie mai degrabă fizice decât intelectuale. Aceasta poate fi de asemnea o perioadă de creativitate artistică. Afacerile și inițiativele financiare merg bine de obicei în această perioadă. Este un timp pentru romantism și socializare. Puteți întâlni o nouă iubire. Aveți grijă la cheltuieli inutile.

VĂRSĂTOR

Sunt evidențiate aspectele financiare ale vieții voastre. Vă concentrați în a obţine resursele necesare pentru ceea ce vă doriți să faceți în viitor. Finanțele sunt importante acum și sunt șanse pentru un nou început în această direcție.

PEŞTI

În acesta perioadă sunteți axați pe comunicare, mișcare, agitație. O perioadă bună pentru tot ceea ce este legat de mediu, comunicare sau călătorii. Disciplin mentală actuală vă permite să abordați probleme dificile sau asidue cu succes.

Astrolog Daniel Filip

(704)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *