Horoscop 24-30 iunie 2013

0

Horoscop 24-30 iunie 2013

BERBEC

Perioada ar putea fi profitabilă financiar, dar numai cu condiția să nu exagerați și să limitați riscurile. Investițiile sunt privilegiate, ca și tot ce este legat de case, terenuri și bunuri de folosință indelungată. Nu este exclus un ajutor din partea familiei.

 TAUR

Intrarea lui Jupiter în Rac vă avantajează pe multe planuri, inclusiv relațional. Comunicarea este marea piatră de incercare a relațiilor. Există unele perturbări, o predispoziție către confuzii sau neînțelegeri, care pot afecta toate relațiile.

GEMENI

Marte este în Gemeni până pe 13 iulie, ceea ce face ca perioada să fie mai aprinsă, mai intensă. Marte este planeta dorinței și a sexualității, așadar impulsurile lui sunt mai mult fizice decât afective. Dar este, deopotrivă, planeta curajului și a acțiunii, deci vă puteți bizui pe forța sa, dacă vreți să preluați initiativă.

RAC

Jupiter intră în zodia Racului în 26 iunie, unde va rămâne timp de un an. Această poziție va avea un impact semnificativ asupra mai multor sectoare. Jupiter aduce îndrăzneală, viziune și un avânt către proiecte ample, ceea ce va conduce, la inițiative pline de curaj și hotărâre.

LEU

Proiectele voastre pot faca un pas înainte. Dacă nu aveți planuri de viitor concrete, e timpul sa apară. Lucrați bine în colectiv, vă avantajează colaborările, integrarea în activitățile sociale, evoluția în cadrul unei organizații, coordonarea unei acțiuni la care participă mulți oameni.

FECIOARĂ

Inițiativele sociale sau de grup vă motivează. Trebuie să inițiați  proiecte sau să organizați activități în planificarea cărora aveți un rol de prim rang. Este foarte posibil să faceți drumuri în scop sentimental sau să aveți o legătură la distanță.

BALANȚĂ

Prietenii pot juca rol de mediatori, prezentându-vă persoane care ar putea însemnă ceva important pentru voi în viitor sau făcând în așa fel încât relațiile existente să meargă mai bine. Vă exercitați autoritatea cu mai multă putere, motivațiile în afaceri și în profesie sunt mari.

SCORPION

Jupiter, stăpânul casei iubirii și a erotismului Scorpionului, intră în Rac, zodia lui de exaltare, plasându-se, totodată, într-o casă bună, din care poate acționa cu forța. Nu este timpul relațiilor banale, ci al relațiilor care radiază, strălucesc.

SĂGETĂTOR

O afacere, un împrumut, sau altă chestiune materială în care sunt implicate persoane apropiate apare în prim-planul atenției. Finanțele, în general, necesită energie și concentrare, dar și o nouă viziune, noi căi de abordare. Studiul lucrurilor ascunse, misterioase sau oculte vă avantajează și va releva informații cu totul speciale.

CAPRICORN

Interesul vă este acaparat de dragoste, de căsnicie sau de interacțiunile sociale, la modul general. Jupiter intră în casa cuplului Capricornului, unde va sta un an. În această perioadă crește mult nevoia de dragoste și pot apărea multe ocazii fericite.

VĂRSĂTOR

Jupiter intră în casa muncii Vărsătorului, anunțând un an în care viața profesională este marcată de energie, entuziasm, șansă, dorință de extindere și planuri mărețe. Financiar, poziția lui Jupiter vă este favorabilă, nu doar fiindcă anunță o muncă bine plătită.

PEȘTI

Aveți  o excepțională forță creativă și o uimitoare capacitate de expresie. Vă aflați într-o perioadă în care vă puteți pune foarte bine în valoare talentele, în care vă etalați eficient calitățile, oricare ar fi acelea.

astrolog Daniel Filip 

(606)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *