Horoscop 17-22 iunie 2013

0

Horoscop 17-22 iunie 2013

BERBEC

Aveți multă energie, dar uneori aveți tendința de a va grăbi, de a exagera și se poate să aveți unele probleme de concentrare. Evitați excesele, aveți grijă la drum și feriți-vă de infecții sau intoxicații.

TAUR

Vă convingeți interlocutorii și vă susțineți interesele în mod agreabil și puteți negocia orice în cei mai avantajosi termeni. Conjuncția Mercur-Venus, căreia ii datorați toate astea, are în plus meritul de a vă ușura munca bazată pe informație,comunicare sau schimburi.

GEMENI

Vă așteaptă o perioadă pasională, care vă poate oferi momente de neuitat. Dragostea se află peste tot. Deschideți ochii ca să o vedeți și  inima ca să o prindeți. Marte poate să vă expună la accidentări survenite pe fondul impulsivității, grabei sau lipsei de prevedere.

RAC

Moralul este bun, dar rezistența fizică nu se situează la aceeași înălțime. Evitați excesele și feriți-vă de accidente, infecții și intoxicații. Ar fi  bine să vă  odihniți suficient, ca să aveți forță și putere de concentrare. Unele neplăceri pot avea ca sursă confuzia sau neatenția.

LEU

Sunteți într-o formă bună însă se cere mai multă moderație. Ar fi bine să lăsați mai ușor eforturile exagerate și să încercați să vă protejați. Rezistența la oboseală și capacitatea organismului de aparare împotriva bolilor s-ar putea să fie diminuate.

FECIOARĂ

Nu se întrevăd probleme de sănătate deosebite, dar e bine să vă feriți de infecții și intoxicații. Moralul este bun și vă ajută să treceți mai ușor peste eventualele momente mai tensionate.

BALANȚĂ

Dragostea ar putea fi privită dintr-un unghi mai filosofic sau mai spiritualizat. Este posibil ca relația să vă creeze o perspectivă mai largă, să vă  deschidă orizontul, atât din puncte de vedere fizic, cât și mental. Aveți aspirații înalte: vă atrag persoane care au un anumit statut, nume sau prestigiu, ori care se remarcă prin calități deosebite.

SCORPION

Aveți o preocupare activă pentru afaceri, investiții sau alt gen de tranzacții ori, poate, pentru chestiuni legate de credite, datorii,recuperări etc. Este vorba despre inițiative, decizii sau acțiuni energice, iar concurența, lupta ori disputele nu sunt excluse. Aveți multă putere de muncă și este posibil să apară un volum de lucru suplimentar care vă aduce bani in plus.

SĂGETATOR

Pot apărea contracte și parteneriate noi, se pot termina unele vechi și, în general, ceilalți intervin mult mai mult ca de obicei în mersul lucrurilor. Nu vor lipsi provocările. Vă puteți aștepta la concurență, lupte, confruntări.

CAPRICORN

Oportunitățile nu lipsesc și se poate să vi se facă o ofertă foarte avantajoasă sau să vi se incredințeze sarcini speciale, care vă creează ocazia de a va pune în valoare calitățile. Colaborarile sunt plăcute și utile, colaboratorii sunt inteligenți și agreabili.

VĂRSĂTOR

Vă plasați în circumstanțe avantajoase, de a fi la locul potrivit în momentul potrivit pentru a alege beneficii materiale sau de imagine. De altfel, acum este  un bun moment pentru a vă promova talentele, aptitudinile sau produsele.

PEȘTI

Este o perioadă bună pentru a vă amuza și a petrece împreuna cu  partenerul , pentru socializare, dar și pentru călătorii sau vacanțe. Este perioada optimă pentru a pune în practică cele mai îndrăznețe fantezii erotice.

 astrolog Daniel Filip

(584)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *