Horoscop 10-16 iunie 2013

0

 Horoscop 10-16 iunie 2013

BERBEC

Aveți nevoie de vigilență, realism, corectitudine, ordine, multă atenție: careul Marte-Neptun vă  poate atrage pe piste false, poate crea confuzii sau încurcături. Este posibil să rezolvați ceva important legat de locuință sau proprietăți, să achiziționați un bun consistent pentru casă. La nevoie, familia vă susține.

 TAUR

Poziția și faima se pot ameliora și pot înflori cu ajutorul celorlalți. Veţi contribui din plin la asta, întrucât tranzitele vă înzestrează cu multă diplomaţie, cu o extraordinară abilitate în mânuirea cuvintelor, cu un spirit subtil și plin de tact și cu o mare putere de sugestie.

 GEMENI

Îndrăzniți să vă  puneți în practică ideile, acționați pentru a da o formă concretă viselor. Acum puteţi culege roadele eforturilor din ultima vreme. Aveți multă energie fizică pe care este de dorit să o folosiţi în activități viguroase, dar lipsite de riscuri.

RAC

Se anunță o perioadă bogată în drumuri și contacte. Veți avea o serie de întâlniri, discuții sau veți putea pune bazele unei colaborări interesante.  Activitățile intelectuale, artistice sau creative sunt favorizate și vă pot aduce satisfacţii nebănuite.

LEU

Probabil aveți  mai multe proiecte sau unul și bun, care vă solicită foarte mult. Eforturile sunt îndreptate spre viitor, iar speranțele sunt foarte mari.  Financiar, perioada pare să fie norocoasă și se poate ca norocul să vină de unde nici nu vă așteptați.

FECIOARĂ

Ieșirile în societate și participarea la acțiuni colective sau la evenimente la care participă mai mulți oameni pot avea o semnificație specială pentru viața voastră sentimentală. În ceea ce privește cariera și banii, perioada întrunește toate condițiile esențiale pentru succes.

BALANȚĂ

Orice fel de specializare sau de însușire a unor cunoștințe speciale făcută acum va fi foarte utilă într-un viitor nu prea îndepărtat. Călătoriile cu scop profesional sau colaborările cu cei de departe constituie o altă caracteristică a perioadei.

SCORPION

Este posibil ca dragostea să vă conducă spre noi frontiere ale cunoașterii sau ca omul iubit să joace rolul unui ghid spiritual. Nu este exclus să faceți un drum a cărui motivație să aibă de-a face cu dragostea sau să aveți o relație specială cu cineva care se află departe.

SĂGETĂTOR

Puteți avea parte de evenimente, notabile, dacă nu chiar spectaculoase. Este o perioadă a atracțiilor irezistibile, a iubirilor la prima vedere, a exaltărilor făcute din dragoste. Totul este foarte palpitant, dar aveți și grijă, situația poate să scape de sub control.

CAPRICORN

Treceți  prin situații presante, când trebuie să vă încadrați în termene foarte scurte, să luați decizii rapide, să gestionați o situație, dar în ansamblu perioada este fertilă  și aducătoare de satisfacții. Viața  relațională ia un nou avânt, și alungă inhibițiile și rigiditatea.

VĂRSĂTOR

Preocupările artistice și intelectuale sunt favorizate și se poate să faceți călătorii în interesul serviciului sau al studiilor. Relațiile mai vechi pot beneficia de dărnicia astrelor pentru a regăsi fiorul romantic și pentru a relansa viața amoroasă.

PEȘTI

Familia vă  susține în demersurile profesionale, iar la nevoie, vă poate ajuta și material. Este posibil să demarați o afacere împreună cu o rudă sau este posibil să luați suplimentar de lucru acasă. Aveți un moral foarte bun și sunteți gata oricând să vă  bucurați de frumusețea vieții.

astrolog Daniel Filip

(613)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *