Horoscop 3-9 iunie 2013

0

Horoscop 3-9 iunie 2013

BERBEC
Este un interval favorabil învățării, informării, prelucrării sau transmiterii datelor, productiv pentru activitățile intelectuale sau care presupun comunicare. Puterea de convingere este maximă, vă susțineți excelent proiectele. Forța voastră stă în inteligență și discurs.

TAUR
Starea de spirit este foarte bună, iar această este necesară pentru a întreține un bun echilibru al funcțiilor fizice și fiziologice. Dacă, totuși, aveți anumite probleme de sănătate, este util să știți că perioada este favorabilă întrevederilor și analizelor efectuate în scop medical.

GEMENI
Aflat în Gemeni, Marte va amplifică latură pasionala a firii, va întețește dorințele și accentuează sexualitatea. Profitați de prezența lui Marte în zodia voastră , care va înzestrează cu energie și determinare, vă îndeamnă să vă impuneți, să arăți ce puteți realiză.

RAC
Venus, planeta dragostei și a armoniei, intră în zodia Racului în 3 iunie. Ea are puterea de a vă schimba în bine viață sentimentală, vă sporește farmecul personal și puterea de seducție. Poate duce la deschiderea sufletului, creează conjuncturi favorabile evenimentelor amoroase și fericirii intime.

LEU
Grupul de prieteni sau anturajul au un cuvânt important de spus în această perioadă, indiferent că este vorba despre asocierea cu alte persoane în vederea atingerii unui țel comun sau că este vorba despre public. Acordați o atenție mai mare relaxării.

FECIOARĂ
Este bine să sperați să vi se împlinească o aspirație sau să apară o ocazie specială pentru a avea succes. Configurațiile planetare aduc popularitate, dar și beneficii prin intermediul prietenilor sau protectorilor. Sub influența lor găsiți sprijin în atingerea țelurilor.

BALANȚA
Este posibil ca relațiile armonioase să vă creeze o perspectivă mai largă, să va deschidă orizontul, atât din puncte de vedere fizic, cât și mental. Aveți aspirații înalte,vă atrag persoane cu un anumit statut, nume sau prestigiu, ori care se remarcă prin calități deosebite.

SCORPION
Beneficiați de mai multă libertate de alegere și tendința este aceea de a stimula producerea evenimentelor și nu de a suportă consecințele inițiativelor anturajului. Aveți putere de muncă și este posibil să apăra un volum de lucru suplimentar, care va poate aduce bani în plus.

SĂGETĂTOR
Este o perioadă a colaborărilor și a proiectelor colective. În această direcție se concentrează eforturile și tot de aici par să vina și câștigurile. Problemele majore pot fi legate de lipsa de disciplină sau de onestitate în chestiunile bănești.

CAPRICORN
Perioada se anunță foarte aglomerată, dar cu un mare potențial. Munciți mult și cu plăcere, iar eforturile vă sunt recunoscute și răsplătite. Relațiile sociale decurg bine și este posibil să stabiliți noi contacte sociale, utile în dezvoltarea carierei.

VĂRSĂTOR
Vă faceți planuri și strategii pe termen lung, puteți clădi încet dar temeinic, o carieră durabilă, un prestigiu solid, un renume de persoană competentă, riguroasă, de încredere. Aveți ocazia introducerii în medii oficiale sau în structuri sociale cu ierarhii bine precizate.
PEȘTI
Reușiți să vă afirmați aproape fără nici un efort. Sunteți plini de energie și merită să valorificați momentul ca să terminați tot v-ați propus. Aveți sentimente și emoții care îndeamnă să îndrăzniți mult mai mult decât o faceți în mod obișnuit.

astrolog Daniel Filip

(449)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *