Horoscop 27 mai- 2 iunie

0

Horoscop 27 mai- 2 iunie

BERBEC

Simțiti că este timpul  sa mergeti mai departe, sa va puneti ideile în ordine sau sa va motivati in vreun fel. Nu sunt  dorințe care rezolva lucrurile într-un mod  simplist. Dacă vă așteptați să fie simplu, nu va fi. Regândirea unor aspecte va fi necesara si punerea in practica poate crea probleme.

TAUR

Indiferent la ce a fost nevoie sa renuntati la mijlocul lunii aprilie,acum puteti sa faceti o schimbare si sa simtiti mai putin stres. O parte din schimbare  poate sa fie decisa de ceea ce doriți să faceți, nu de ceea ce se așteaptă de la voi. Acesta va elibereaza mintea si va veti da seama ca există un număr suficient de opțiuni disponibile.

GEMENI

Viața va tine chiar mai ocupati cu Marte care se muta în zodia voastra până in 13 iulie. Acest lucru indică începutul unui nou ciclu personal de 2 ani. Este momentul sa decideti cu privire  la utilizarea energiei  pe baza experientelor trecute. Încrederea va ajuta să va ocupati de probleme în mod eficient .

RAC

Mercur, planeta gândirii si comunicarii se va muta in semnul vostru, unde va sta pentru o perioadă foarte lunga de timp – pana in 8 august. Va veti gandi mult la nivel personal si, deși ati putea crede inițial ca mintea este stabilita in unele canoane, vor exista schimbări și va apare necesitatea de a revizui sau reconsidera unele aspecte. Nu trebuie să va grăbiti.

LEO

Puteți începe să vedeți o altă fata a lucrurilor, chiar sa renuntati la obligațiile care au avut un efect de stres prelungit. Veti recunoaște oportunități diferite, care pot fi dezvoltate sau care vor fi disponibile pe termen lung. Implicarea impreuna cu prietenii sau intr-un grup social va poate da aripi. Găsiti timp pentru relaxare.

FECIOARĂ

Reconsiderarea priorităților va fi extrem de importanta pana la  începutul lunii august. Chiar acum, probabil, va dati  seama de nevoia de a va elibera de orice fel de presiune. Cineva din anturaj ar putea să nu fie mulțumit cu privire la aceasta, ceea ce poate duce la o abordare mai agresiva a dialogului în legătură cu ceea ce se așteaptă de la voi.

LIBRA

În cele din urmă vă eliberati în totalitate de presiunile care au fost facute asupra voastra. Acest lucru va duce probabil la un punct de vedere diferit al viitorului, totusi aveți nevoie pentru sa vă asigurati că nu sunteti restricționati in vreun fel. Angajamentele pe care sunteți dispusi să le acceptati  vor începe să devină active mintea voastra. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare astfel încât nu va grabiti sa luati decizii.

SCORPION

Este posibil ca anturajul sa nu fie deschis cu voi. Veti face față acestui lucru destul de bine, ignorându-l într-o mare măsură. Concentrati-va  pe propriile nevoi și responsabilități, deoarece acestea sunt lucrurile de care  va trebui să aveti grijă. În cele din urmă toate problemele se vor rezolva, permițându-vă să faceti planuri pentru viitor.

SĂGETĂTOR

Activitatea sociala va crește, dar poate fi vorba mai mult despre anturaj  decât despre voi . Orice promisiune poate deveni greu realizabila datorita unui element ascuns pe care nu-l cunoasteti. Ar fi mai bine să va  concentrati atentia pe cei care sunt pregătiti pentru a fi deschisi la dialog sincer.

CAPRICORN

Puteți deveni mai motivați cu tot ce stiti ca a avut nevoie de mai multă atenție, dar nu ati acordat-o. Aceasta poate include necesitatea acordarii atenției sănătatii, poate miscarii sau sportului. Comunicarea intră intr-o etapă importantă pana în luna august.

AQUARIUS

Puteti trece acum la un stadiu în care practicati activitati care va dau mai mare plăcere și bucurie. Lucrul acesta  poate părea in dezacord cu presiunea obligațiilor carora trebuie sa le faceti fata. Sănătatea va  poate solicita o atentie mai mare pana la începutul lunii august.

PEȘTI

Veti primi o infuzie puternica de energie pentru lucrurile importante in care sunteti angajati. De acum trebuie sa fiti cat mai atenti pentru a reusi sa tineti lucrurile intr-o ordine cat mai buna. Focalizarea poate deveni mult mai usoara  in legatura cu ceea ce este cu adevarat important pentru voi.

astrolog Daniel Filip

(711)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *