Horoscop 20-27 mai 2013

0

Horoscop

BERBEC

Va puteți simți agitati și este dificil de stabilit exact cauza. Poate avea legătură fie cu presiunile fie cu obligațiile care limitează libertatea voastra. Efectele se datoreaza modului în care ganditi despre aceste lucruri. Nu este nevoie decat de schimbarea atitudinii pentru a putea atinge linistea de care aveti nevoie.

TAUR

Poate fi dificil sa luati măsuri pentru a va misca in direcțiile pe care doriți să mergeti. Anturajul poate reacționa într-un mod la care va asteptati mai putin, mai ales daca nu sunt mulțumiți. Acest lucru poate stârni frustrari în voi. Dacă vă mențineti rabdarea se poate lucra în cele din urmă la o solutie de compromis.

gemeniGEMENI

Ceva se schimbă și este posibil ca acest lucru să implice anturajul. Atitudinea lui va deveni mai evidenta si aceasta va face sa va dati seama de modul cum acest lucru vă poate afecta. Dacă aveți îndoieli cu privire la responsabilitatea voastra, nu va fie frică sa puneti întrebări. Doar propriile decizii vor duce la un rezultat echilibrat.

RAC

Există multe lucruri ascunse voua sau sunt prezentate într-un mod care nu este evident. Sentimentele pot sa vă spuna foarte mult, dar acest lucru nu schimbă faptul că nu puteți face face mai mult. Anturajul poate fi nervos cu voi si orice figura autoritara poate avea reactii imprevizibile.

LEU

Relaxarea ar putea conduce la mai multe activități cu prietenii sau la  implicarea intr-un grup social. Va puteti bucura cu adevarat, deși va trebui să fiti atenti să nu exagerati. Ideile interesante pot fi prezentate si ar putea modifica posibilitățile viitoare. Fiti pregătiti si investigati temeinic.

FECIOARA

Orice presiune între muncă și angajamentele de familie ar putea ajunge o povara mai ales în cazul în care atenția a fost în scădere în ceea ce privește problemele de familie. Nu există nici o modalitate de a evita necesitatea de a va angaja responsabilitatea in ambele părți,cel putin pentru o vreme.

BALANTA

O mulțime de călătorii se anunta pentru voi în luna următoare,ceea ce va elibereaza de stresul de a va gandi la ceea ce altii asteapta de la voi. Dacă nu puteți călători va fi o chestiune de a va elibera de situațiile în care cererile anturajului sunt prea mari. Aveți nevoie sa găsiti timp pentru o concentrare buna pe obiectivele viitoare.

SCORPION

Anturajul isi poate schimba poziția fără avertisment, lăsându-vă fara raspuns. Aveti de-a face cu actiuni secrete, si asta din cauza firii voastre mai ascunse. Abordarea cea mai buna este să sa asteptati ca lucrurile sa se clarifice deoarece orice ati spune acum se poate interpreta gresit.

SĂGETĂTOR

Eclipsa de Luna in aceasta saptamana are loc in zodia voastra, aducând in atentie lucruri care vor avea de a face cu viata voastra , în următoarele luni. Cum veti reacționa poatefi decisiv. Este vorba mai mult despre lucrurile care se asteapta de la voi sa le faceti.

CAPRICORN

Într-o mulțime de lucruri va fi nevoie să va ocupati mai mult de detalii sau acordati  mai multă atenție detaliilor. Trebuie sa aveti grijă de sănătatea voastra si sa va odihniti suficient astfel încât să aveti energia necesara  de a face ceea ce este necesar. Va puteti simți ca și cum nu aveti parte de recompense. Ele vor veni mai târziu.

VĂRSĂTOR

Ceea ce va dă sau va ia plăcerea în viața necesita o concentrare extrem de eficienta. Prietenii sau implicarea intr-un grup social  ar putea juca un rol important. S-ar putea sa aflati cine sunt prietenii vostri adevărați în următoarele luni. Există obligații ce nu se pot evita, dar acestea nu ar trebui să va elimine bucuriile dîn viață.

PEȘTI

Există un puternic accent pe solutiile care trebuie să fie puse în aplicare si care ar putea implica familia sau casa. Acest lucru are de-a face cu nevoile sau dorințele personale. Rezolvarea nu va fi posibilă fără angajament personal responsabil.

astrolog Daniel Filip

(392)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *