Horoscop 13-20 mai 2013

0

Horoscop 13-20 mai 2013

BERBEC

Gândiți-vă sa faceti ceva diferit si care nu va costa o multi bani. Nu va puneti în situații în care puteti sfârși prin a cheltui mai mult decât aveți de gând. Viața poate deveni agitata în următoarele doua săptămâni. Tebuie sa rămâneti concentrati, altfel incat atenția sa nu se disipe în toate direcțiile, si sa nu realizati mai nimic.

TAUR

Gândurile sau deciziile voastre vor trece acum la o urmatoare etapa de dezvoltare. În cazul în care este vorba de bani, trebuie să fie precauți, deoarece vor fi lucruri pe care nu le puteti  prevedea în întregime. Nu acceptati nimic bazat numai pe încredere – aveti nevoie de dovezi solide. Cel mai bun mod de a privi lucrurile este de a nu risca ceva ce nu vă puteți permite să pierdeti.

GEMENI

Mercur, planeta gandirii și comunicarii se va muta in zodia voastra până in 31 mai. Este planeta care va guverneaza si va face sa va simtiti bine. Veti avea foarte putina rabdare cu tot ceea ce va impiedica. Va poate permite să vedeti  cum puteți  sa va deschideti catre viata, sa creati mai multă liniste mentala si cum va puteti extinde orizonturile.

RAC

Sunteti intr-o perioadă de contemplare până la sfârșitul lunii mai, dupa care veti  începe sa actionati având în vedere noile directii pe care doriți să le stabiliti în viață. Luați în considerare ordinea priorităților.

LEU

Veti învăța ceva ce se poate dovedi valoros in plan personal. Implicarea in activitati cu prietenii sau in grupuri de persoane va fi activa până la sfârșitul lunii mai. Acest lucru nu trebuie să vă distragă atenția de la obligațiile personale pe care trebuie să le îndepliniti.

FECIOARA

Indiferent de ideile pe care le-ați avut pentru viitor,viata vă va duce acum la stadiul de a ști cum trebuie să va implicati , astfel încât rezultatele să poată fi obținute. Fiti încrezători cu privire la capacitatea voastra de a pune lucrurile in miscare.

BALANTA

Ati putea începe să va schimbati ideile despre ceva ce ati vrut în trecut. Prin reconsiderarea opțiuniunilor pana la sfârșitul lunii mai, s-ar putea  să recunoasteti ca puteti face mai mult decât ați anticipat inițial. Cineva v-ar putea sugera o abordare inventiva.

SCORPION

Influența exercitată de anturaj este foarte obositoare,mai ales dacă este vorba de o autoritate exagerata. Poate fi dificil să aflati  consecintele. Trebuie sa rămâneti concentrati pe ceea ce intenționați sa faceti si să va asumati integral responsabilitatea.

SAGETATOR

Implicarea in activitati sociale devine mai intensa  și ia la un alt nivel, pana  la sfârșitul lunii mai. Oamenii vor deveni mai deschisi și mai sinceri, permițându-vă să vedeți adevăratele lor individualitati.

CAPRICORN

Trebuie vă asigurati  că ati acordat suficenta atentie micilor detalii, pana la sfârșitul lunii mai, astfel incat sa puteti construi în mod corespunzător. E nevoie sa va simtiti fericiti, pentru ca sa știti că faceti ceea ce trebuie. Dacă ați fost neglijenti cu sănătatea acum este momentul pentru a schimba acest lucru.

VARSATOR

Veți fi capabili să recunoasteti ceea ce oamenii trebuie sa invete de la voi. Țineți cont de faptul că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Pana la sfârșitul lunii mai, gândiți-vă la lucrurile dn viață  care va aduc satisfactie si bucurie. Fiți conștienți de posibilitatea de a pierde o suma de bani.

PESTI

Situațiile  familiare pot lua o cale imprevizibila, desi ar putea fi ceva ce la care va așteptati mai demult. Ideile pe care le-ati avut cu privire la viața voastra pot lua o forma reala pana la sfârșitul lunii mai.

Daniel Filip

(352)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *