Horoscop 06-13 mai 2013

0

Horoscop 06-13 mai 2013

BERBEC

Finanțele voastre necesita probabil o mai mare concentrare sau atenție, mai ales în cazul în care cheltuielile au fost mari în ultima vreme. Dacă sunteți pregătiti să adoptati o abordare practică și sa perseverati atunci lucrurile vor cunoaste o stabilizare. Trebuie să fiti puternici in lupta cu tentatiile financiare.

TAUR

Eclipsa de Soare din 10 mai se produce in semnul vostru, aducand o nevoie de a va concentra pe ceea ce vreti să schimbati la voi și in viața voastra. Nu este nici o grabă – se poate lucra la acest lucru în următoarele luni. Infruntati ceea ce nu puteti controla. Gândiți-vă la obiective pe termen lung, precum și la măsurile necesare pentru a va îndeplini scopurile.

GEMENI

Venus, planeta  echilibrului și armoniei  este in semnul vostru in aceasta saptamana, unde va rămâne până în 3 iunie. Acesta este momentul bun pentru  a cântări toate evenimentele care au avut loc în viața voastra in ultimul timp. Această perioadă a fost un punct de cotitură și trebuie să va ganditi  serios la ce vreti sa renuntati si la ce vreti sa faceti in continuare.

RAC

Noi proiecte pot începe să se stabilească, fie cu prietenii , fie cu un grup de persoane în care sunteți implicati emotional. Aceste planuri  pot fi personale sau legate de munca. Trebuie sa va gânditi la răspunsurile care se așteaptă de la voi și modul în care ele se potrivesc cu propriile priorități în viață. Acest lucru poate fi destul de complex- nu reacționati in graba ci cu calm.

LEU

Aveti ceva ce trebuie să fie luat în serios. Poate fi asociat cu o noua  direcție sau cu o schimbare de abordare a unei probleme. O mulțime de detalii vor fi implicate, dar acest lucru poate fi controlat destul de ușor în condițiile potrivite. Acest lucru va testeaza decizia de a va angaja responsabil  și acțiunea perseverenta in directia hotarata.

FECIOARA

Un punct de vedere diferit al viitorului ar putea începe să apară, bazat pe ceea ce simtiti in prezent. Veti fi  fi încurajați  sa comparati valoarea anumitor obligații cu rezultatul final a ceea ce puteti câștiga. O sa va dati seama că o parte din timp ar putea fi mai bine cheltuit pe lucrurile de care va  bucurati.

BALANTA

Fiind determinati să iesiti din presiunea așteptărilor veti începe să va dezvoltati. Acest lucru va poate plasa într-o situație nouă in care trebuie să învatati să faceti față provocarilor. Trebuie sa va concentrati pe obiectivele de viitor cu multa siguranță in alegeri. Nu acceptati nimic din ce v-ar abate de la drum.

SCORPION

Pot fi schimbari semnificative între relatia cu cei apropiati in următoarele luni,cu o presiune suplimentara in plan personal. Probabil va fi dificil pentru voi să recunoasteti acest lucru. Rămâneți atenți la ceea ce apropiatii va spun cu sinceritate in discutiile private. Nu fiti tentati să treceti ușor peste sfaturile lor.

SAGETATOR

Atenția la detalii nu este unul din punctele voastre forte, iar orice presiune pusa pe voi acum ar putea avea o semnificație mai mare decât realizati. Anturajul ar putea avea secrete si apropiatii vor observa cum va descurcati. Acest lucru ar putea continua in timp. Clarificati lucrurile cu privire la ceea ce se așteaptă de la voi și lucrati asta.

CAPRICORN

Poate exista un puternic sentiment că lucrurile vor merge bine pentru voi, chiar dacă este greu să știti exact cum. Aceasta ar putea însemna că va trebui să va asumati un risc. Natura voastra este de a va asuma riscuri calculate și acesta este modul în care ar trebui să se păstreze lucrurile. Atâta timp cât deciziile voastre se mențin, totul va fi bine.

VARSATOR

Pot surveni schimbări semnificative legate de casă și familie. Acest lucru poate reprezenta o provocare atunci când vine vorba de responsabilitati, fie ca le acceptati, fie ca le aveti. Trebuie sa va ganditi la bazele pe care vreti să le puneti acum si sa analizati lucrurile care nu functioneaza cum trebui

PESTI

S-ar putea să aveti multe opțiuni acum si nici una dintre ele sa nu ofere o soluție rapidă problemelor. Puteti fi în căutarea unui sentiment de pace si liniste. Sunteti nevoiti să așteptați pentru ca evenimentele sa se desfasoare intr-un ritm natural,favorabil voua.
Daniel Filip

(320)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *