Horoscop 17-23 februarie 2014

0

BERBEC
Actiunile impulsive au tendinta de a se succeda. Esti mai inclinat sa ai initiativa datorita faptului ca esti plin de energie, entuziasm si incredere. Pot sa apara oportunitati care sa iti ofere o pozitie de conducere intr-un anumit domeniu, deoarece esti mult mai eficace acum.

TAUR
Este o perioada in care atentia ta se indreapta spre relatii si spre cei dragi. Vei deveni constient de felul in care functioneaza relatiile din viata ta, daca sunt reciproce sau sustinute de una din parti. Orice relatie care intampina dificultati in aceasta perioada are nevoie de rearanjare, trebuie sa vezi ce iti doresti tu de la relatia respectiva si ce poti oferi persoanei in schimb.

GEMENI
S-ar putea sa cheltuiesti mai mult, fie datorita obligatiilor pe care le ai fata de cei dragi sau pur si simplu simti nevoia sa iti satisfaci anumite capricii. Ai grija la cati bani cheltuiesti deoarece exista o tendinta de a-ti depasi bugetul. Evita sa devii vanitos sau lenes.

RAC
Din punct de vedere emotional, aceasta este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.

LEU
Ar fi bine sa permiti mai multa libertate in relatii acum, mai ales daca alti indicatori sugereaza posesivitate, incalcarea spatiului personal sau dependente. Poti sa fii de-asemenea subiectul unor suisuri si coborasuri financiare. Bancile sunt mai stricte in acordarea de credite. Daca apare o proprietate imobiliara, vor aparea si complicatii.

FECIOARA
Evita luarea deciziilor sau stabilirea planurilor care afecteaza situatia ta domestica pentru moment pana cand ai sa poti avea o viziune mai echilibrata asupra a ceea ce ti se intampla. Ai grija sa iti urmaresti programul si sa respecti intalnirile, deoarece acest tranzit reprezinta tendinta de a uita ce ai de facut. Pot aparea conflicte in organizarea activitatilor tale.

BALANTA
Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii. Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important.

SCORPION
Daca alegi sa ignori cererile celorlalti fata de tine, te vei simti neimplinit si vei dori sa te revolti impotriva atitudinii acelora pe care i-ai neglijat. In consecinta acesta este un timp cand relatiile tale cu superiorii nu sunt bune. Te poti simti coplesit de responsabilitati si poate sa iti lipseasca increderea in tine si sa ai un sentiment de descurajare.

SAGETATOR
Te simti nesatisfacut de relatiile tale si ti-ai dori sa fii inconjurat de alti oameni acum. Mediul social pare mai atractiv oriunde altundeva decat in jurul tau. Esti predispus sa nu respecti regulile in relatiile tale pentru a studia reactia celorlalti.

CAPRICORN
Aceasta perioada tinde sa creeze o tensiune intre datorii si obligatii, ceea ce vrem sa facem sau sa fim ca indivizi. Poate fi resimtit ca un moment de opresiune. Vrei sa te eschivezi de la responsabilitatile tale dar conscintele vor fi majore. Ca rezultat trebuie sa gasesti un compromis intre datoria fata de tine si fata de ceilalti.

VARSATOR
Concentrarea ta mentala nu este stralucita in aceasta perioada si exista posibilitatea de a avea de negociat un contract acum. Exista sansa de a iesi in dezavantaj datorita faptului ca nu rationezi cum trebuie. Discutiile sunt foarte politicoase, poate chiar exagerate, si au tendinta de a fi superficiale si a le lipsi profunzimea.

PESTI
Aceasta este o perioada de testare a credintei. Calatoriile nu sunt recomandate cu exceptia celor de afaceri care nu sufera amanare. Asteapta-te la o serie de inconveniente in timpul calatoriilor. Problemele legale, daca le ai, sunt legate de chestiuni tehnice.
Horoscop 17-23 februarie Astrolog Daniel Filip

(1096)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *