Horoscop 24februarie-2martie 2014

0

24februarie-2martie 2014-BERBEC
Ideile pesimiste iti creaza o stare de deprimare. Se vor ivi probleme mai vechi nesolutionate, iar gasirea solutiilor va fi destul de dificila. Ai tendinta de a lua decizii fara sa tii cont de necesitatile momentului.
TAUR
Evita sa cheltuiesti mai mult decat iti este necesar, altfel aceste cheltuieli vor fi resimtite din plin in bugetul familial mai tarziu. Pot exista usoare probleme digestive sau poti avea indispozitii.
GEMENI
Imaginatia intuitiva este stimulata. Poti avea iluminari intuitive legate de modalitatile de utilizare a finantelor familiale si a legaturilor de afaceri, dar poate sa apara si o comunicare telepatica cu membrii familiei
RAC
Poti afla un nou inteles despre ce este necesar intr-o relatie intima. Te poti regenera in urma unei relatii care s-a terminat. Sunt posibile implicari in afaceri riscante legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase.
LEU
Proiectele tale pot faca un pas inainte. Daca nu ai planuri de viitor concrete, e timpul sa apara. Lucrezi bine in colectiv, te avantajeaza colaborarile, integrarea in activitatile sociale, evolutia in cadrul unei organizatii, coordonarea unei actiuni la care participa multi oameni.
FECIOARA
Esti sub impulsul unor tendinte nervoase subconstiente, adesea sub forma de dificultati in relatiile de familie sau in folosirea nepractica a banilor si a posesiunilor.
BALANTA
Incearca sa stabilesti armonia in toate relatiile. Evita extravaganta, ostentatia sociala si dorinta de a fi apreciat cu orice pret. Este posibil sa apara si probleme financiare.
SCORPION
Emotional, esti mai controlat si rezervat ceea iti va da o inclinatie catre o munca mai serioasa dar si studiu aprofundat. Poti stabili prietenii cu oameni mai varstnici sau mai maturi spiritual. Exista posibilitatea unui ajutor financiar sau sfat din partea mamei, sau unei femei mai in varsta.
SAGETATOR
Sunt posibile fluctuatii financiare. Este necesar sa eviti tendinta de a face cheltuieli inutile. Pot apare cheltuieli neasteptate, bruste, care iti aduc prejudicii in rezervele financiare.
CAPRICORN
Vitalitatea este crescuta si ai succes in treburile zilnice. Posibile intruniri familiale si sociale la domiciliu. Speculatiile financiare sunt favorabile. Cauti noi metode de a face bani pentru a creste bugetul familiei sau pentru imbunatatirea ambiantei familiale.
VARSATOR
Responsabilitatile solicitante pot duce la epuizare, sanatatea fiind astfel slabita. Te simti singur, dar singuratatea vine in urma lipsei de simpatie pe care o adopti fata de ceilalti. Ai tendinta de a adopta o atitudine severa si neintelegatoare fata de copii.
PESTI
Poti participa la un eveniment muzical, cultural sau artistic. Ai o viziune vesela sau fericita si esti mult mai sensibil la nevoile si sentimentele celorlalti.

astrolog Daniel Filip

(589)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *