Balanta previziuni astrale pentru 2014

0

Balanta – previziuni pentru 2014 CARIERA
Cariera ta în acest an trebuie să aibă o expunere la nivel mare, cu conexiuni din toate părțile .O perioadă foarte pozitiva în zona profesionala vine de acum și ai un moral ridicat, înclinat pentru a face ce-i mai bun. Vei fi în măsură să-ti dovedesti curajul și abilitățile în această perioadă. Încearca să-ti planifici mai bine înainte de a te aventura în teritoriu necunoscut. Munca în echipă trebuie să funcționeze bine pentru tine, mai degrabă decât ai face totul singur. Unele probleme juridice trebuie să fie rezolvate spre sfârșitul anului .

DRAGOSTE
Acesta este un moment în care îți dai seama că viața nu este întotdeauna roz asa cum pare a fi. Ai nevoie de echilibrare pentru a menține relațiile existente armonioase. Trebuie să existe o schimbare în abordările tale emotionale si romantice. Nu ține dorintele tale interioare in inima, nu ezita să le împărtășesti cu persoana iubita ta.Acest lucru va aduce o schimbare majoră în viața ta.

FINANTE
Anul 2014 va avea influențe financiare puternice asupra vietii tale.Esti într-o etapă importantă din viața ta, care necesită cheltuieli mai mari. Prin urmare, ai nevoie sa câștigi bine pentru a păstra lucrurile în mișcare. Evita toate deciziile financiare pe termen lung, în cursul acestui an .

SĂNĂTATE
Sănătate nu va fi atat de buna pe parcursul acestui an 2014 . Drumul tau actual in viață și obiceiurile au nevoie de o restructurare totală în ceea ce privește sănătatea. Ai nevoie de a reduce poftele tale interioare și starea de complacere. Managementul sănătatii va fi o sarcină laborioasă pentru tine în acest an. Fii precaut atunci când ai sarcini grele. Probleme legate de oase si muschi sunt prognozate pentru această perioadă.

astrolog Daniel Filip

(430)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *