Scorpion previziuni astrologice pentru 2014

0

SCORPION-CARIERA
Acesta este anul in care proiectele începute cu ani în urmă vor vedea lumina zilei. O mai bună comunicare ar fi cuvântul cheie în zona de carieră pentru această perioadă din viața ta. Unele schimbări in carieră vor face transformari majore in rutina ta.

DRAGOSTE
Viața ta, în cursul anului 2014 va deveni mai intensa și sentimentala. Prima jumătate a anului va fi plină de evenimente în acest domeniu. Mult entuziasm este prevazut în viața conjugală pentru cei care deja s-au stabilit în căsătorie. Pasiunea, fără nici un fel de motivatie va fi orbitoare pe termen lung. Fereste-te, deinfatuare în relații în cursul acestui an. Nu lasa certurile intre tine si partenerul tau sa distruga relatia. O perioadă intensă este prezisa pentru sfârșitul anului.

FINANTE
O bună perioadă financiară, datorită determinarii și curajului de a atinge obiectivele. S-ar putea să fie necesara o poziție responsabilă în domeniul finanțelor. Prima jumătate a anului va fi fără probleme, dar in a doua jumătate, s-ar putea ivi unele dificultăți financiare.

SĂNĂTATE
Starea generală de sănătate ar putea fi buna în timpul acestui an. Abilitățile și performanțele vor fi intensificate acum și ai rezistenta fizica si mentala. Cu toate acestea, unele probleme nervoase sunt susceptibile de a se ivi în mijlocul a anului. Nu vor fi perioade de depresie în timpul anului. Unele cheltuieli medicale legate de membrii familiei sunt, de asemenea, posibile.
astrolog Daniel Filip

(270)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *