Fecioara previziuni astrale pentru 2014

0

FECIOARA-previziuni pentru 2014
CARIERA
Viata ta profesionala va fi lipsita de evenimente majore pentru acest an. Cu toate acestea, ce iti place și ce nu la locul de muncă te va schimba în bine. Vei câștiga bunăvoința superiorilor fără prea mult efort . Vei avea ocazia de a afla mai multe și de a îmbunătăți baza de cunoștințe legate de cariera ta.

DRAGOSTE
Viața de cuplu va fi moderata. Forța de atracție față de sexul opus va fi mai mare ,cu o mulțime de oportunități pentru a gasi un suflet pereche. Ai nevoie sa supraveghezi diferența de opinii care ar putea apărea acum în relațiile tale. Cu o bună înțelegere relatiile tale vor fi mai profunde și romantice.

FINANTE
Acest an va poate aduce cheltuieli nedorite. Riscurile financiare vor fi la cea mai mare cota în comparație cu ultimii ani. Cheltuielile trebuie să scadă la un nivel minim. Investițiile pe termen lung ar trebui să fie planificate cu grija în decursul acestui an.

SĂNĂTATE
Starea generală de sănătate, va fi buna în comparație cu perioada precedentă. Nivelul de energie va fi, de asemenea mai confortabil. Nu te ingropa în muncă și-ti consuma energia interioară. Unele excursii aventuroase pot fi o solutie pentru ameliorarea încercărilor vieții de rutină.

astrolog Daniel Filip

(523)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *