Taur zodiac pentru 2014

0

Taur zodiac pentru 2014

CARIERA
Un viitor profesional mai bun este prezis pentru tine pentru anul 2014. Dar păzește-te de fraude și acuzații false care ar afecta spiritul tau bun de munca. Proiectele prezente vor continua si vei încerca să înveți din greșelile din trecut. Vei progresa în cursul acestui an și vei câștiga favoarea autorităților. Prima jumătate a anului poate aduce schimbări majore în cariera ta si a doua jumătate te va ajuta să-ti consolidezi interesele. Cooperarea cu colegii promite recompense bune .

DRAGOSTE
semn zodiacal taurVei învăța un nou sens al dragostei și relațiior în acest an 2014. Perspectiva ta se va schimba in una mai bună ta. Acesta este un moment pentru eradicarea relații nedorite, care te deranjeaza de mult timp. Comuta în schimb la relațiile care sunt autentice și interesante. Vei invata să te adaptezi la nevoile partenerului tau în acest timp, Ofera cu generozitate si accepta cu modestie este expresia cheie pentru această perioadă de timp .

FINANTE
Anumite probleme financiare se pot ivi în viața ta în acest an 2014, dar nu vor avea nici un impact major. Evita acumularea exagerata, materialista, pentru această perioadă. Încearca, pentru a-ti asigura viitorul financiar, planificarea. Evita cheltuielile nedorite și intrerupe toate achizițiile mai puțin importante. Unele cheltuieli medicale legate de membrii familiei te va lasa cu mai puțini bani. Fii pregătit pentru aceasta la sfarsitul anului .

SĂNĂTATE
Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea, nu-i așa? Incepe sa faci unele exerciții fizice care ajută la tonifierea muschilor și te menține în formă. Atentie la ceea ce mânaci și bei, pentru această perioadă. Acesta este cel mai bun timp pentru a reechilibra dieta ta pentru îmbunătățirea tonusului. Unele probleme nervoase și dureri musculare sunt probabile în prima jumătate a anului.

astrolog Daniel Filip

(462)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *