Rac previziuni 2014

0

Rac-previziuni astrale pentru 2014

CARIERA
Viata ta profesionala va fi mult mai satisfăcătoare in acest an 2014. Succesul va veni la tine din toate mediile. Toate eforturile depuse de în ultimii ani încep să dea rezultate. Vei fi capabil să obții anumite poziții stabile în cariera ta. Ofertele de parteneriat și proiectele care implică cooperare vor fi bine rasplatite. Ultima jumătate de an aduce și schimbări majore în cariera ta în interesul tău cel mai bun. Unele abateri de la rutina ta vor lucra in favoarea pentru acum.

DRAGOSTE
Vei învăța să diferențiezi între relatiile de dragoste reale și ireale. Nu fi indus în eroare prin promisiuni false. O abordare subtilă va face minuni în relații. Fii deschis la dialog cu partenerul, atunci când apar probleme în relație.

FINANTE
Statutul financiar în acest an va fi , în general bune cu suport provenind din toate părțile. Vei fi în stare să găsesti modalități de a îmbunătăți în situatia financiară. Potți atinge obiectivele financiare stabilite mai demult în acest an. Este un moment ideal să te aventurezi într-un nou domeniu. Ultima jumătate de an va avea un aflux financiar mare, care s-ar putea mentineține constant pentru următorii câțiva ani .

SĂNĂTATE
Starea generală de sănătate și de bine va fi mai buna în comparație cu anii anteriori. Vei câștiga o nouă vigoare in a lucra din greu pentru idealurile tale în viață. Cu toate acestea, alimentatia trebuie să fie supravegheata. Fereste-te de intoxicații alimentareîn această perioadă .
astrolog Daniel Filip

(561)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *