Leu previziuni astrale pentru 2014

0

Leu-previziuni astrale pentru 2014 CARIERA
Nu va fi un impact major asupra vietii tale profesionale în cursul acestui an. Trebuie sa depui mult efort și angajament pentru a-ti îndeplini obiectivele stabilite. Ar trebui să te concentrezi pe idealurile tale. Ai nevoie de aceasta pentru a reuși și de a urca pe scara profesională.

DRAGOSTE
Dragostea în acest an va fi plina de suișuri și coborâșuri. Emoțiile și nevoile senzuale vor fi la apogeu. Daca esti singur, acesta este momentul de a lega o relatie sau sa te stabilesti într-o relație confortabilă .Ar trebui să fii gata să faci anumite sacrificii pentru ca relația sa poata continua. Nu fi sedus de promisiuni false. Ultima jumătate a anului te va ajuta să -ti consolidezi viața amoroasa.

FINANTE
În acest an 2014 te vei vedea cu mai mulți bani în mână ca niciodată. Dar asigura-te că stii sa delimitezi între dorințe și nevoi. Anumite cheltuieli pot fi îreduse și amânate pentru o dată ulterioară pentru o mai bună stabilitate financiară în viață. E necesar să fii conștient de consecințele cheltuielilor suplimentare, in aceasta perioadă. Dacă găsesti un echilibru, atunci vei fi capabil de a evita turbulențele financiare în viitor.

SĂNĂTATE
Esti susceptibil de a da mai puțin importanta sănătatii tale in acest an, iar acest lucru este probabil sa te afecteze. Asculta la semnalele corpului și acționeaza în consecință. Asigura-te că ai un regim alimentar bine echilibrat. Durerile de cap si durerile articulare sunt susceptibile de a provoca îngrijorare în prima jumătate a anului dar la sfârșitul anului vei fi în stare bună de sănătate și bucurie spre uimirea ta.
astrolog Daniel Filip

(478)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *