Sagetator previziuni astrale pentru 2014

0

Sagetator-CARIERA
Va fi o perioada buna pentru tine profesional, fără obstacole majore. Deși problemele ocazionale s-ar putea ivi cu colegii acestea se vor rezolva prin voință si munca. Contactele importante vor fi stabilite în domeniul carierei în cursul acestui an. Complicațiile juridice ar putea apare în jurul mijlocului anului.

DRAGOSTE
În acest an dragostea va fi normala, mai degrabă o rutină. Să prețuiesti relațiile de lungă durată în această perioadă din viața ta-aceasta este lectia ta. Iertarea și uitarea vor fi cele mai bune moduri de a merge mai departe în dragoste.

FINANTE
Finanțele în acest an vor fi provocatoare pentru tine. Trebuie să profiti de oportunitățile care vin calea ta. Găseste toate căile pentru a face mai mulți bani. Ultima jumătate de an va aduce un flux venituri mai mare. Cu toate acestea, generozitatea ta va fi pusa la încercare .

SĂNĂTATE
De-a lungul acestui an, starea generală de sănătate va fi buna dar aceasta nu exclude apariția unor boli minore, acestea sunt aproape inevitabile. Concentreaza-ti atentia pe dieta si fa o schimbare, dacă este necesar.
astrolog Daniel Filip

(459)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *