Varsator previziuni 2014

0

VARSATOR-CARIERA
Pe parcursul acestui an 2014 va fi de pace și liniște în viața ta profesională . Dar nu fi inactiv si accepta lucrări de rutină. Încearcă să aduci o noua inspirație și idei originale în munca ta.Unele bonusuri si castiguri financiare sunt prezise spre sfârșitul anului. În general, un an lipsit de evenimente acest domeniu .

DRAGOSTE
Pe parcursul acestui an va fi pace și armonie în dragoste. Acesta este momentul în care te vei bucura de viata la maxim impreuna cu partenerul tau. Există un climat amiabil în jurul tău. În cazul în care esti singur ar fi un timp bun pentru a localiza sufletul pereche. Contactele sociale vor fi stabilite într-un mod mai eficient cum. Ultima jumătate de an va aduce un sentiment de satisfacție și plăcere în dragoste .

FINANTE
Pe parcursul anului 2014 finantele tale vor primi binecuvântări. Mai multe achiziții sunt în proiect această perioadă . Cu toate acestea unele probleme sunt prognozate în jurul mijlocului anului . Ar fi bine sa mergi doar pe cheltuielile de bază pentru a evita cheltuieli nedorite pentru cea mai mare parte a anului.

SĂNĂTATE
Vei fi într- o formă bună în ceea ce privește sănătatea pentru anul 2014. Cu toate acestea un fel de oboseala ar putea să te bântuie . Starea emotionala va fi pusa la încercare și multe griji , anxietate și iritabilitate sunt posibile . Ai nevoie de unele preocupari artistice sau sportive pentru a te menține in forma. Bolile de ochi te-ar putea deranja la sfârșitul anului.
astrolog Daniel Filip

(350)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *