Pesti previziuni astrologice pentru 2014

0

PESTI-CARIERA
Acesta este un moment în care poti obține recunoașterea cuvenită pentru munca grea și angajamentele luate anterior. Puterea și autoritatea vor veni in mod natural spre tine în domeniul profesional . Pacea și armonia trebuie să fie manifestate prin puterea vointei. O avansare iti este promisa pentru tine în acest an .

DRAGOSTE
Vor fi noi experiențe in dragoste în timpul anului 2014 . Viața ta amoroasa va fi mult mai fascinanta ca niciodată înainte. Sentimentele , mai degrabă decât emoțiile vor fi în prim-plan în această perioadă. Daca apar diferențe de opinii trebuie să fii calm, altfel lucrurile se duc pe apa sâmbetei . Dacă deja esti într-o relație, atunci acesta este momentul sa il faci partenerul tau sa te înțeleaga fără a impune condiții stricte.

FINANTE
Daca esti interesati sa cumperi o casa, o proprietate funciară sau o masina de lux nu vor fi impedimente. Șansele bune vin în partea de mijloc a anului. Unele venituri prin proprietati imobiliare sunt posibile. Preocupările creative aduc, de asemenea venituri. Verifica de două ori planurile financiare înainte de a te aventura într-un nou domeniu.

SĂNĂTATE
O perioadă, în general bună de sănătate te așteaptă în anul 2014. Fii atent la problemele tale fizice si mentale in perioadele de indispoziție. Ai nevoie sa iei o pauză de la rigorile vieții, de a recurge la terapii alternative. Nu fi prea strict cu dieta în această perioadă deoarece prea multă austeritate va diminua sănătatea ta. Miscarea și dieta cu lichide sunt recomandate pentru Pesti pentru acest an, pentru sănătate și prosperitate.
astrolog Daniel Filip

(347)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *