Capricorn previziuni pentru 2014

0

Capricorn – CARIERA
Viata ta profesionala nu va fi un presarata cu petale de trandafiri. Conflicte de tot felul apar în acest domeniu. Chiar daca esti pasionat de cariera ta , încercarile vor fi grele. Ai încredere în instinctele tale și incearca crearea unui mediu nou sau o atmosfera mai destinsa in jurul tau.

DRAGOSTE
Partenerul tau va fi o bună sursă de inspirație pentru tine. Uneori s-ar putea simți că nu ai un control al emotiilor si simturilor. Concepe o viziune clara si lasa-ti partenerul tau sa te duca acolo unde vrei. Fii deschis la dialog și schimburi de idei cu el .Acesta ar fi un moment bun pentru a înțelege conceptele de iubire si relații și consecințele lor.

FINANTE
În cursul acestui an s-ar putea să profiti de randamentele investițiilor făcute înainte. Fii deschis la bucuriile din viață, dar în același timp economiseste sistematic. Statutul tau social va crește datorită imbunatatirii aspectelor financiare în cursul acestui an.

SĂNĂTATE
Nivelul de sănătate și energie generala va fi satisfăcător pentru cea mai mare parte a anului.Totusi, unele afectiuni din cauza stresului, nu pot fi excluse . Concentreaza-te acum pe o formă de meditație sau exerciții pentru a te relaxa și a întineri. Unele griji mentale si anxietati ar putea să te deranjeze, prin urmare, nu permite mintii să rătăcească. Concentreaza-ti energia spre anumite preocupări artistice constructive. O schimbare de regim alimentar va face minuni pentru toti Capricornii!
astrolog Daniel Filip

(387)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *