Horoscop 19-25 mai 2014

0

Horoscop 19-25 mai 2014-BERBEC
Poti avea succes financiar in urma investitilor facute. Relatiile cu ceilalti sunt imbunatatite si poate avea loc o deschidere spre promovare sau avansare. Este o perioada excelenta pentru a avansa deoarece seful tau este intr-o stare foarte buna.
TAUR
Este o perioada de echilibru intre viata personala si obiective, intre nevoi si intentii. Relatiile cu sexul opus se imbunatatesc. Este un moment bun sa te concentrezi asupra situatiilor domestice si sa vezi ce poti sa imbunatatesti pentru viitor deoarece lucrurile merg bine acum si vezi viitorul mult mai clar.
GEMENI
Este un moment bun sa faci o calatorie sau sa iti iei o vacanta. Relatiile tale de prietenie si de iubire sunt armonioase acum. Declara-ti iubirea pentru cineva acum. Relatiile amoroase sunt favorizate. Iti este mai usor sa te exprimi acum.
RAC
Directia ta in viata devine mai clara si scopurile sunt mai bine definite. Este timpul sa te concentrezi asupra ceea ce vrei. In mod normal, aceasta perioada este favorabila, dar in anumite circumstante te poti imbolnavi. Evita consumul excesiv de alcool si lacomia.
LEU
Este o perioada favorabila pentru implicarea in activitati caritabile sau munca voluntara. Esti predispus la amanari, deoarece nivelul energiei tale este scazut. Este o perioada excelenta pentru avansare profesionala. Superiorii tai iti remarca eforturile si sunt impresionati de ceea ce ai de oferit.
FECIOARA
Nu esti suficient de focalizat pe directia ta si probabil nu vei dori sa fii singur. Implicarea cu alte persoane iti da oportunitatea unica de a te pune in locul lor si a vedea lucrurile dintr-o perspectiva mai spirituala decat cea cu care esti tu obisnuit.
BALANTA
Aceasta este o perioada foarte placuta. Vei simti nevoia sa fii aproape de cei pe care ii iubesti si sa iti exprimi sentimentele. Nu te vei simti foarte ambitios si ai tendinta de a amana lucrurile. Este un moment bun pentru vacanta sau socializare.
SCORPION
Este o perioada pentru discutii linistite despre probleme vechi de familie. Poti sa iti clarifici viata personala. Neintelegerile intre tine si familia ta sunt mai putin probabile acum. Esti inclinat sa fii reticient si sa te retragi in aceasta perioada.
SAGETATOR
Este posibil sa cheltuiesti mai mult pentru luxul tau in aceasta perioada. Venitul va fi in princiu bun iasa ca nu vei putea sa te abtii. Este o perioada
buna sa vinzi ceva daca intentionezi, deoarece vei gasi cumparator.
CAPRICORN
In aceasta perioada poti primi o invitatie la un eveniment social deosebit. Este o perioada buna sa discuti despre relatiile tale sau sa iti declari iubirea fata de cineva. Activitatile comerciale sunt profitabile daca detii o afacere.
VARSATOR
in aceasta perioada vei gandi mult mai limpede. Faci distinctii mai clare si neintelegerile ar trebui sa fie minime in discutiile cu altii. Nu este o perioada in care vei fi foarte vesel, vei prefera in schimb subiectele si ideile serioase.
PESTI
Este o perioada buna pentru a face anunturi in comunitate, promotii sau proiecte cu vecinii sau in vecinatate. Este posibil ca cineva sa te puna intr-o pozitie de conducere. Oamenii iti cer sfaturi.

astrolog Daniel Filip

(368)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *