Horoscop 29 iulie – 4 august 2013

0

 Horoscop 29 iulie – 4 august 2013

BERBEC

Scopurile în carieră sau obiectivele tale vor progresa mult mai rapid acum. Evenimente noi îți pot deschide calea spre îndeplinirea idealurilor tale. Vei dori să te implici în activități noi și interesante și țintești la o perspectivă proaspătă și o schimbare a rutinei.

 TAUR

 Nu încerca să te relaxezi acum deoarece nu vei face decât să te agiți mai mult. Este o perioadă favorabilă pentru a studia discipline tehnice sau științifice, mai ales inginerie sau informatică. Idei noi îți răsar în minte ca din senin.

 GEMENI

 Călătoriile în scop de afaceri sunt indicate. Problemele legale sau filosofice pot fi o sursă de preocupare pentru tine acum. Abordezi lucrurile mai mult din perspectiva lor științifică și ești predispus uneori la scepticism.

 RAC

 Probabil că vei fi binedispus în această perioadă și esti plin de încredere și determinare. Î anumite cazuri, relațiile cu superiorii și figura paternă pot fi încordate și cateodată superiorii te pot considera recalcitrant dacă dai dovadă de prea multă încredere în tine.

 LEU

 Poți  fi agitat simțind că trebuie să te exprimi cumva, făcând ceva. Pentru că ai o cantitate mare de energie ești capabil să muncești din greu o lungă perioadă de timp. Îți este dificil să te relaxezi în această perioadă așa că este mai bine să îți consumi energia muncind deoarece această stare va dispărea în curând.

 FECIOARĂ

 Ai grijă la tendințele de risipă și cheltuială excesivă sau la investiții. Destul de des pentru tine finanțele sau bunurile personale sunt un mod de exprimare a puterii; în această perioadă din dorința de a ieși în evidență sau de a demonstra ceva poți să fii impulsiv în acest domeniu.

 BALANȚĂ

 Poti avea de-a face cu rude sau vecini indiscreți. Comunicarea devine mai ușoară și mai deschisă. Ai grijă să nu îi jignești pe alții printr-un limbaj inadecvat. Dai dovadă de o agresivitate în exprimare sau de impulsivitate. Trebuie să fii moderat altfel poți avea parte de conflicte.

 SCORPION

 Disciplina mentală îți permite să abordezi probleme dificile sau asidue cu succes. Vei simți nevoia să te ocupi de chestiuni serioase într-un mod practic, folosind metode consacrate și corecte. Capacitatea ta de rezolvare face puțin probabil faptul că vei avea de corectat greșeli ulterior.

 SĂGETĂTOR

 Discuțiile tind să fie prietenoase, rafinate și în special politicoase. Din punct de vedere mental nu vei avea concentrarea cu care ești obișnuit. Este o perioadă bună pentru diplomație, pentru abordarea subiectelor sensibile și negocieri. De asemenea, este o perioadă bună să îți exprimi sentimentele față de cineva.

 CAPRICORN

 Tranzacțiile financiare beneficiază de pe urma combinațiilor reușite. Te gândești să îți redecorezi casa în această perioadă.În casă este o atmosferă liniștită. În această perioadă ți se calmează îngrijorările. Este o perioadă bună și pentru vacanțe și relaxare departe de munca de zi cu zi.

 VĂRSĂTOR

 Vei simți nevoia să fii aproape de cei pe care îi iubești și să îți exprimi sentimentele. Nu te vei simți foarte ambițios și ai tendința de a amâna lucrurile. Este un timp bun pentru vacanță sau socializare.

 PEȘTI

Poți avea succes financiar în urma investițiilor făcute. Relațiile cu ceilalți sunt îmbunătățite și poate avea loc o deschidere spre promovare sau avansare. Este o perioadă excelentă pentru a avansa deoarece șeful tău este într-o stare foarte bună.

astrolog Daniel Filip

(587)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *