Horoscop noiembrie

0

BERBEC

Este o perioada de armonie cand totul pare sa mearga mai bine decat te asteptai si faci progrese in activitatile tale. Este un timp bun sa-ti revizuiesti planurile si sa faci modificari pentru imbunatatirea lor. Vei putea sa observi progresele dintr-o perspectiva noua.

TAUR

Este avantajata avansarea in cariera, relatiile cu ceilalti oameni, socializarea. Sanatatea si vitalitatea sunt in general bune. Poti sa faci o impresie puternica in fata altora acum. Este o perioada buna pentru a-ti evalua cheltuielile si situatia financiara si a face ajustari daca este necesar.

GEMENI

Vei fi mai implicat in proiectele comunitatii sau vei avea afaceri importante de rezolvat. Comunicarea si exprimarea ideilor este favorabila. Iti va fi mai usor sa spui ceea ce vrei.

RAC

Este un timp favorabil pentru comunicare si exprimarea intentiilor. Deoarece ai o claritate a mintii crescuta este un moment bun sa iti faci planuri pentru viitor. Semnarea contractelor, scrierea corespondentei, predarea sau invatarea sunt prielnice acum.

LEU

Este un timp excelent sa te apuci de studii, comert, tranzactii. Daca ai propria ta afacere poti sa te astepti sa primesti mai multe comenzi decat in mod obisnuit. Daca muncesti pentru altcineva vei fi mai ocupat decat in mod normal.

FECIOARA

Petreci mai mult timp decat in mod normal gandindu-te la familie si la viata domestica. Este o perioada buna sa iti organizezi viata de acasa. Este o perioada in care ar trebui sa inlaturi obstacolele care iti stingheresc calea in viata pentru a putea sa vezi lucrurile mai clar.

BALANTA

Popularitatea ta va creste in urmatoarele zile. O noua relatie de dragoste incepe in aceasta perioada, in cazul in care nu esti deja implicat intr-una. Investitiile financiare devin favorabile. Este un timp excelent sa investesti pe baza intuitiei tale, deoarece estimezi corect valoarea lucrurilor.

SCORPION

Te simti mai plin de energie decat de obicei si este o perioada buna pentru sanatate sau vindecare. Vitaliatea ta este puternica si esti increzator si capabil sa te aperi atunci cand esti atacat. Este o perioada buna sa preiei conducerea pentru ca altii te vor urma, si actiunile tale sunt mult mai eficiente.

SAGETATOR

Ai oportunitatea sa iti cresti responsabilitatea, sa obtii o promovare la munca din care rezulta un venit mai mare si respect de la superiori. Scopurile se contureza mult mai bine in aceasta perioada, asa ca este un timp bun sa iti faci planuri.

CAPRICORN

Exercitiile fizice sunt favorizate, in special cele destinate sa iti creasca forta. Este o perioada buna sa faci economii si scapi de ceea ce nu ai nevoie. O vanzare deschisa te va ajuta sa scapi de lucrurile de care nu ai nevoie in viitorul apropiat.

VARSATOR

Este o perioada excelenta pentru decizii, planuri si munca mentala. Mintea ta este mai agera si mai alerta decat in mod normal. Esti mult mai capabil sa faci diferenta intre fapte si fictiune. Gasesti cu usurinta solutii la probleme.

PESTI

Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.

astrolog Daniel Filip

(887)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *