Zodiac 28 octombrie-3 noiembrie

0

BERBEC

Este o perioada buna sa te ocupi de probleme practice deoarece vei fi capabil sa iti integrezi planurile in idealurile tale. Extinderea unei afaceri sau dezvoltarea intr-o directie noua sunt favorizate. Ai un puternic simt al obligatiei, datoriei si responsabilitatii.

TAUR

Din punct de vedere emotional, aceasta este o perioada foarte optimista si te simti plin de idei pe care nu ai timp sa le pui in aplicare. Acesta este un timp bun sa incepi un proiect nou care iti va ocupa o perioada lunga de timp. Daca deja ai o agenda incarcata vei afla ca trebuie sa-ti organizezi timpul.

GEMENI

In domeniul problemelor financiare predomina o atitudine conservatoare. S-ar putea sa vrei sa iti retragi investitiile sau sa reduci riscurile. Esti mai secretos decat de obicei in legatura cu lucrurile pe care le posezi.

RAC

Disputele si certurile sunt absente, asa ca armonia si intelegerile sunt mai usor de obtinut. Atmosfera sociala este mai placuta, ceilati sunt mult mai politicosi si civilizati. Este o perioada excelenta pentru petreceri si reuniuni private. Esti intr-o stare buna si esti placut de ceialalti.

LEU

Poti sa descoperi ca ai multe in comun cu un nou iubit(a). Din punct de vedere financiar aceasta este o perioada norocoasa cand poti atrage spre tine investitii si resurse noi. Relatiile de iubire sunt placute, intimitatea si romantismul au crescut. Investitiile pot aduce rezultate favorabile. Exprimarea este favorizata.

FECIOARA

Poti sa raspunzi nevoilor altora fara sa ai sentimentul de a compromite ceva important. Momentele petrecute in singuratate pot fi placute acum. Vei fi concentrat pe relatii importante cum ar fi casatoria sau asocierea in afaceri. Alti oameni iti prezinta noi oportunitati.

BALANTA

Aceasta este o perioada stimulativa cand au loc tot felul de evenimente. Vei fi asaltat cu telefoane, scrisori sau e-mail-uri si multe dintre ele vor fi importante. Superiorii vor dori sa te retina pentru un anumit motiv. Din punct de vedere mental esti mai clar si mai alert.

SCORPION

Planurile facute acum sunt mult mai sigure si cu putine sanse de a se schimba in ultimul minut. Calatoriile sunt favorizate, in special daca sunt pentru afacerea ta. Studiul subiectelor noi este favorizat.

SAGETATOR

Este un timp bun pentru a lua decizii financiare. Poti sa fii interesat sa vinzi ceva ce ai sau vei primi o oferta de pret de la cineva. Poti sa participi la o reuniune familiala, sau focalizarea poate fi asupra comunicarii cu rudele.

CAPRICORN

Este o perioada excelenta pentru decizii, planuri si munca mentala. Mintea ta este mai agera si mai alerta decat in mod normal. Esti mult mai capabil sa faci diferenta intre fapte si fictiune. Gasesti cu usurinta solutii la probleme.

VARSATOR

Calatoriile sunt favorizate, iar aceast lucru ajuta la minimizarea intarzierilor facand transportul rapid si eficient. Este un timp bun pentru studiul problemelor mecanice. Negocierile contractuale sunt favorizate pentru ca termenii sunt feriti de ambiguitate.

PESTI

Petreci mai mult timp decat in mod normal gandindu-te la familie si la viata domestica. Este o perioada buna sa iti organizezi viata de acasa. Este o perioada in care ar trebui sa inlaturi obstacolele care iti stingheresc calea in viata pentru a putea sa vezi lucrurile mai clar.

astrolog Daniel Filip

(487)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *