O zi cu Irina Margareta Nistor

0

Irina Margareta Nistor pare a fi descoperit secretul ubicuitatii .

Am urmarit-o de-a lungul unei zile.

Deci …

Bucureşti, marti 7 iulie 2015.

Dimineaţa, rutina de fiecare zi, pe cît posibil folosind produse bio. Fetele de la Antena 1 au remarcat ce bine se prezintă tenul Irinei.

Urmează Banca Naţională a României, loc unde se pătrunde greu şi unde poţi să vezi istoria…banilor. Frustrant, aş zice eu, dar  eroina noastră găseşte totul entziasmant.

La Humanitas , prezentînd romanul  “ Zeii pedepselor cereşti”  de Jennifer Cody Epstein , povestea unei iubiri japoneze imposibile. A 7-a zi din luna a 7-a este ziua îndragostiţilor în Japonia, Tanabata – Festivalul Stelelor.

Cum îşi povesteşte ziua ?

„Crema bio nu numai că hidrateaza si racoreste , dar dă şi energie, de-o rubrică TV şi filme la Neaţa ( după un fardat ultra-lăudat) , de- un simpozion la BNR despre leul greu, o faptă bună la Merci, o lansare de carte de ziua îndrăgostiţilor steluţă la japonezi, şi selecţia de scurte în concurs pentru Festivalul Anonimul 12 care revine în Deltă! Şi- un somn uşor cu Motanul Ritz , cel calin!”

Laura Guţanu

(473)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *