HOROSCOP 13 -19 IULIE 2015

0

HOROSCOP 13 -19 IULIE 2015

BERBEC
Nu aveți una dintre cele mai stabile perioade a vieții voastre, dar asta este una dintre calitățile cu care vă mândriți, nu-i așa?! Oscilații și posibile schimbări cam pe toate planurile, dar cu precădere în cel al familiei și a relațiilor. Sunt avantajate călătoriile scurte, în interes de serviciu sau în favoarea apropiaților, dar este bine să stabiliți foarte concret care sunt scopurile finale, deoarece e posibil să plecați din punctul A și să vă pierdeți în drumul spre punctul B.

TAUR
La fel ca în cazul acestui weekend, în care ați oferit tot ce aveați, fără nicio rezervă sau pretenție și ați riscat să rămâneți fără nimic, așa se preconizează și săptămâna aceasta pentru voi, mai ales la începutul ei. Finanțele pot apărea din orice parte, dar cu precădere datorită calităților voastre. Exact așa cum apar, pot să și dispară, poate și din cauza faptului că vă vine greu să refuzați o persoană care vă solicită ajutorul. Este nevoie să fiți mai fermi, în orice situație v-ați afla în această săptămână.

GEMENI
Veți reuși cu brio să faceți față tuturor provocărilor ce vă ies în cale, mai ales la începutul acestei săptămâni. Personalitatea voastră, ceea ce sunteți și modul în care aplicați ceea ce ați învățat, vă ajută să ieșiți din orice încurcătură. Cea mai mare influență asupra voastră o vor avea banii, iar în privința lor tind să cred că veți sta foarte bine, deoarece veți avea mai tot timpul vorbelor la voi și impulsul de a vă demonstra inteligența. Cheltuiți-i cu cap!

RAC
Întotdeauna Racii au fost mai aplecați înspre lucrurile mai sensibile, spre ajutorarea celor din jur. Face parte din evoluția voastră. Este o perioadă extrem de plină pentru voi, deoarece multe planete vă tranzitează semnul și asta vă ascute toate simțurile. Va fi o săptămână în care vă veți bucura de popularitate, dorință de schimbare, romantism, intuiție și sensibilitate, iar toate persoanele care vor apela la voi se vor bucura de ceea ce puteți oferi. Cu ocazia asta, atenție la prefăcuți!

LEU
În această săptămână, Leii se bucură de ceea ce fac și primesc laude pentru asta. Le place, îi ajută și îi motivează. Se implică în tot ce ține de viață socială și chiar le pasă mai mult de cei din jur. Pare un moment ideal pentru a-și reconstrui imaginea sau pentru a le arăta celor din jur că pot face și lucruri fără a avea un scop mai ascuns. Aveți grijă cum reacționați în fața emoțiilor și sentimentelor, deoarece e posibil să experimentați stări de confuzie și frustrare pe la mijlocul săptămânii și poate chiar asta vă va mâna într-ajutorarea celorlalți – să mai uitați de griji.

FECIOARĂ
Norocul vă surâde în această săptămână și lucrurile la locul de muncă merg din ce în ce mai bine, cam toată săptămâna vă bucurați de atenția celor din jur, de aplauze pentru ce faceți și popularitate. Sunteți norocoși, dar nu acel gen de norocoși care nu fac nimic și primesc totul. Rezultatele de care acum vă bucurați sunt răspunsul la tot ce ați făcut până acum. Spre sfârșitul săptămânii, și voi veți cocheta cu ceilalți și le veți fi aproape în cazul în care au nevoie de ajutorul vostru. Nu uitați că dar din dar se face Rai.

BALANȚĂ
Perioadă bună dacă vreți să plecați în vacanțe prin țări și mai calde decât a noastră. Pentru aceia care încă nu au luat concediu, mediul profesional strălucește. Veți avea susținerea superiorilor, mai ales dacă sunt de sex feminin. Ați căutat în ultima vreme suportul și echilibrul care vă lipsea și aparent, cel puțin în această săptămână lucrurile pentru voi par că se așază. Atenție cu această ocazie și la modul în care îi tratați pe cei pe lângă care treceți în ascensiunea voastră, deoarece la coborâre – ei sunt tot pe acolo și veți fi tratați așa cum ați tratat.

SCORPION
Nu e cea mai recomandată perioadă să porniți la drum. Dacă aveți șansa să amânați o vacanță, nu e o idee rea. Poate săptămâna viitoare lucrurile vor sta altfel, dar cel puțin asta e predispusă accidentelor, mai ales începutul ei. În schimb, puteți să o planificați și să ajustați. Lucrurile nu sunt întâmplătoare aproape niciodată și încă o pivire aruncată peste itinerariu nu strică. Și la locul de muncă trebuie să fiți cu ochii în patru și să acordați atenție tuturor actelor pe care le semnați, oamenilor cu care interacționați, deoarece este o perioadă în care puteți fi înșelați mult mai ușor decât de obicei.

SĂGETĂTOR
Oscilări și nesiguranță și în cazul vostru. E posibil să ajungeți să vă tratați partenerul de viață mai mult ca o rudă de sânge, decât ca pe o persoană cu care vă împărțiți viața în mod deliberat. Aproape toată săptămâna poate fi rezevată problemelor de cuplu, dar și rezolvării lor. E posibil să aveți mult de muncit, dar odată lucrurile restabilite vă puteți face și voi planuri de concediu. La polul opus, dacă lucrurile eșuează – schimbarea din viața voastră va fi făcută rațional, dar și impulsiv. Contradictoriu, nu?!

CAPRICORN
Nu ar fi rău să aveți mai multă grijă de voi. Este adevărat, sunteți persoane puternice și nu vă lăsați doborâți de o viroză sau ceva în genul acesta, dar nu uitați că până și cea mai sofisticată mașinările are nevoie de revizii. Nici voi nu stați chiar pe roze cu viața sentimentală, iar săptămâna aceasta vă va preocupa subiectul. Cu maturitatea de care dați întotdeauna dovadă, plus influența unor planete personale în semnul Racului, veți găsi soluții concrete și viabile pentru problemele pe care le întâmpinați. Asta nu înseamnă că totul va fi doar lapte și miere.

VĂRSĂTOR
Aveți nevoie urgentă de prieteni! Glumesc – voi mereu aveți prieteni. Începutul acestei săptămâni se învârte în jurul strălucirii, chiar și în cercul de prieteni. E bine să vă înconjurați cu aceștia și să preluați și din energia lor, deoarece aveți nevoie de baterii full. Pot apărea mici probleme de sănătate, în interiorul cuplului, iar toate aceste lucruri corelate anunță că e nevoie de o mică-mare schimbare, pentru ca lucrurile să fie din nou ZEN. Rezervați weekend-ul pentru astfel de introspecții și veți găsi în mod garantat răspunsuri și soluții.

PEȘTI
La fel ca Racii și Scorpionii, Pești sunt sensibili, dar au o caracteristică în plus sau dacă nu în plus cu siguranță mai pronunțată: puterea de iertare; o iertare divină. Nu putem să ignorăm faptul că sunteți destul de contradictorii, iar această săptămână se anunță una plină pe absolut toate planurile importante: cămin, familie, iubire, afaceri și sănătate. Așa că trebuie să evaluați foarte bine lucrurile cu care intrați în contact, să nu puneți chiar totul la suflet și cu siguranță să nu ignorați nevoile celor din jur sau pe cele ale voastre.

(365)

About author

Your email address will not be published. Required fields are marked *