Cum purtam papionul?

0

Incantator, elegant si de efect, papionul poate transforma o tinuta banala in ceva fabulos si neobisnuit, iesit din tipare, care va atrage privirile tuturor.

Desigur, exista si riscul ca o tinuta de acest fel sa fie catalogata drept ridicola, iata insa cum putem evita astfel de accidente:

1. In primul rand, latimea papionului NU trebuie sa depaseasca latimea fetei. Altfel riscam sa aratam caraghiosi.

2. Daca optati pentru un papion la tinuta dumneavoastra, asigurati-va ca aveti o camasa cu guler standard pentru accesorizare. Altfel, rezultatul nu va fi cel asteptat.

3. Papionul reprezenta la finele secolului ’18 un accesoriu nonconformist, prin urmare, acesta poate fi si astazi folosit la o tinuta casual sau una eleganta.

4. Denim sau matase? Ei bine, nu va asteptati sa aratati bine daca accesorizati un papion din denim la o camasa eleganta. Fiecare moment al zilei cu papionul sau: pentru timpul zilei recomandam denimul, pentru tinutele de seara, optati pentru un material mai fin, indiferent ca alegeti o culoare simpla sau un model.

Puteti purta acest accesoriu oricand, in orice moment al zilei atata timp cat stiti cum sa o faceti. Este potrivit pentru o iesire cu prietenii, o zi la birou sau o cina romantica. Pentru un impact mai puternic va recomandam, domnilor, sa alegeti papioane pe care sa le legati dumneavoastra. Uneori modalitatile de legare ale papioanelor din comert nu sunt intotdeauna cele mai reusite si pot lasa impresia unui aspect neingrijit daca nu va analizati cu atentie inainte de plecare.

(226)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *