Ducesa de Cambridge: eleganta si simplitate

0

Admirata de femeile din lumea intreaga, Ducesa de Cambridge, este una dintre putinele femei care promoveaza frumusetea clasica si naturaletea.

Departe de ceea ce intalnim in mass media de astazi, Kate Middleton este o femeie ce a evoluat frumos si elegant, servind drept model tinerelor culte de pe mapamond. Ducesa nu exagereaza din niciun punct de vedere, atat tinutele cat si machiajul sau sunt impecabile. Este usor sa spunem ca in spatele acestei imagini perfecte se afla o armata de oameni, insa naturaletea, clasa si stilul se reflecta prin felul sau de a fi.

Iata o frumoasa evolutie a uneia dintre cele mai frumoase figuri ale regalitatii:

Kate-Middletone- kate-middleton Kate-Cambridge kate-middleton

Frumusetea sa provine din atitudine, iar rafinamentul sau este innascut. Ducesa de Cambridge este cunoscuta pentru sumele modeste pe care le ofera pe haine si modestia de care da dovada in orice imprejurare.  Pentru tinerele care se viseaza printese, le putem spune doar atat: Ducesa de Cambridge poarta rochii  de 60 de dolari, cu aceeasi atitudine cu care le poarta pe cele de 250,000 de lire sterline. Machiajul fin si discret ii pune in evidenta trasaturile impecabile, iar bronzul masliniu ascunde imperfectiunile pielii.

(370)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *