Maniere sanatoase in zile ploioase

0

Atat o lady, cat si un gentleman trebuie sa arate impecabil si in anotimpurile ploioase. Iar cum precipitatiile sunt din ce in ce mai frecvente si ne miram cum si de unde apar, umbrela poate fi un accesoriu chic, care ne-ar putea scoate din foarte multe incurcaturi.

Nu stiu cum este orasul dumneavoastra, insa Clujul este plin de surprize. Poti pleca de acasa pe soare si te poti intoarce pe furtuna, iar putine sunt doamnele care doresc sa isi vad tinuta distrusa, indiferent de suma pe care au investit-o in acestea.

Este necesar ca bunele maniere sa nu ne lipseasca vreodata; fie ca suntem intr-o sedinta, afara plimbandu-ne catelul sau in bucatarie cu cea mai buna prietena, trebuie sa dam dovada de buna crestere.

rainy-dayIata ce trebuie sa facem atunci cand afara ploua:
1. Alegeti o umbrela de dimensiuni potrivite. Daca sunteti scunda, sau daca va grabiti intr-un anumit loc ce stiti ca implica spatii restranse, apelati la o umbrela care se strange, indiferent cat de chic si eleganta este una mai voluminoasa. Nu conteaza neaparat ca umbrela sa fie „de firma” dar pentru orice eventualitate achizitionati doua, una mai voluminoasa iar alta mai practica. Daca iesiti cu partenerul este incomod sa pastrati distanta intre voi doar pentru ca aveti mai multe umbrele.

2. Incercati sa nu fiti violenti. Amabilitatea trebuie sa existe atat cu cei din jur, cat si cu… umbrela. Nu dorim sa lovim pe cineva in graba noastra (punctul 1, de asta este necesara o umbrela mica), insa nici sa fim agresivi cu umbrela proprie, caci daca ne grabim sa o deschidem undeva, s-ar putea sa ne lase cu ochii in soare. (Chiar si cele de buna calitate mai au obiceiul asta)

3. Pastrati-o inchisa in incaperi. Indiferent ca este troleu sau o incapere unde urmeaza sa petrecem mai mult timp, evitati sa o lasati desfacuta pe jos. Nu trebuie sa ii obligati pe ceilalti sa faca slalom printre umbrele; scuturati-o inainte de intrarea in cladire, iar daca nu exista un suport pentru umbrele lasati-o intr-un colt unde podeaua nu risca sa se deterioreze dupa ce o ridicati.

4. Desfaceti-o cu grija. Priviti in ambele directii atunci cand o desfaceti, nu pentru ca ati putea lovi neaparat pe cineva, ci pentru ca atunci cand umbrela este plina de apa ar putea, in acea viteza, sa stropeasca pe cineva.

Orice adaugare la acest articol este binevenita!

Ana Maria Iancu

(442)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *