Pot eu sa schimb un barbat?

0

V-ati cunoscut recent si iti place. E minunat, face lucrurile intr-un fel asa…nu stiu cum si este aproape perfect. Exact, APROAPE ! Si aici intervine brusc problema: l-ai schimba. Nu complet, sau cel putin nu la inceput, insa treptat ii spui ce nu e bine si ii spui, ii spui, continui.

Tu esti convinsa ca poti face asta si te straduiesti, iar in 98% din cazuri, omul tau se transforma dintr-un mult dorit print, in broscoi,caci niste trasaturi umane au inceput sa-l contureze in clipa in care voia cu tot dinadinsul sa te cucereasca.

men-womenRevenind la ceea ce ne intereseaza cu adevarat ; sunt mai mari sansele sa accepti un om asa cum este decat sa incerci sa-l schimbi la orice miscare, pentru ca il vei pierde cu siguranta. Fie ca va pleca el de bunavoie, fie ca nu-ti va mai placea ceea ce tu ai creat si il vei lasa abandonat intr-un colt, ideea este ca nu va fi el cel langa care iti vei petrece restul zilelor. Vei continua probabil in acelasi ritm, esuand pana ce tu, femeie, vei intelege ca barbatii nu pot fi schimbati decat atat cat vor ei, sau in cel mai bun caz, poti schimba un barbat complet doar atunci cand poarta scutece ! Iar acum, te incapatanezi, poate, sa nu-mi dai dreptate, dar peste cativa masculi feroce mai tarziu, iti vei aminti de acest scurt articol si vei tine minte ca oamenii trebuie acceptati asa cum sunt ; de asta suntem diferiti, pentru a fi alaturi de cei care ne seamana.

Tu ai schimbat vreun barbat? Sau te-a schimbat el pe tine?

Iancu Ana Maria

(294)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *