Rondini, sandalele perfecte

Editors choice
0

In 1927 un italian pe nume Rondini incepe sa faca sandale la Saint Tropez.

Sandalele erau din piele, usoare, intr-un model unic, potrivit pentru verile calduroase si pentru picioarele nevestelor pescarilor, dar pe care le purtau chiar si lumea boema a pictorilor veniti in fiecare vara atrasi de lumina speciala a locurilor, a scriitorilor si a muzelor lor. Asa stateau lucrurile pina in 1957 cind apare Roger Vadim ca sa filmeze “Si Dumnezeu a creat femeia” cu Brigitte Bardot. Coup de foudre si BB si-a cumparat o casa, mult fotografiata si filmata, stabilindu-si cartierul general in Saint Tropez.

Atunci au inceput sa vina miliardari, vedete, americani din nord si din sud, europeni de peste tot, adica lumea colorata a jet set-ului international ceea ce face sa sara in aer preturile si care cumpara, cumpara…

Evident ca toti cumpara si sandalele de la Atelier Rondini. Obiceiul il pastreaza pina astazi si lumea fitoasa care frecventeaza locul devenit un must al verilor celor care vor sa vada si sa fie vazuti.

rondiniCalitatea sandalelor Rondini s-a pastrat, sint frumoase , usoare si solide. Alain Rondini, nepotul italianului care a inceput sa le confectioneze in Saint Tropez-ul anului 1927, a diversificat modelele sandalelor pe care le poarta acum femei, barbati si copii, incarcindu-le la sfirsitul sezonului in bagajele care pleaca in intreaga lume. Daca povestea , dar si pozele, v-au facut sa va doriti sa aveti asa ceva in vara aceasta, nu e obligatoriu sa vizitati locul, desi si vizita isi are farmecul ei.

Puteti sa intrati pe site-ul Atelier Rondini, sa verificati masura care vi se potriveste, sa va alegeti modelul si… sa faceti comanda. Eventual sa aveti faimoasele sandale in picioare cind descindeti pe caldarimul micului satuc devenit simbolul bunastarii si al distractiei perpetuee.

(728)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *