Anonimul in Bucuresti

0

Cea de-a XI-a editie a Festivalului International de Film “ANONIMUL” se va desfasura anul acesta in capitala, mai precis in perioada 12-27 august, timp in care vom avea ocazia de a ne bucura de vizionarea mai multor pelicule de exceptie, intr-o atmosfera de sarbatoare.
Printre filmele prezentate in cadrul festival se afla povestea de viata a unei familii multietnice de apicultori, care se straduieste sa supravietuiasca in conditii de criza, ducand o viata modesta. Actiunea se petrece in zilele noastre avand in distributia sa pe actritele Monica Belucci si Alexandra Lungu, tanara romanca in varsta de doar 13 ani, care joaca rolul uneia dintre fiicele de apicultor. Denumirea filmului este “Le meraviglie”/ “The wonders”/ “Minunile” iar de simbolistica titlului ne vom lamuri pe parcursul vizionarii capodoperei.

Anonimul 2014“Minunile”/“Le meraviglie”/ “The wonders” este singurul film italian selectat in competitia oficiala la Cannes, iar festivalul ANONIMUL 11 isi pastreaza si anul acesta structura de a include in program panorama international (filme premiate in cadrul altor mari festivaluri in anul 2014). Timp de 110 minute spectatorii vor fi invitati sa urmareasca povestea de viata a celor patru surori, pentru care lucrurile se vor schimba drastic in urma concursului TV cu premii, “Il paese delle Meraviglie”, distrugand astfel fortareata pe care capul familiei s-a straduit timp de ani buni sa o creeze in jurul celor dragi, pentru a-i proteja de “cealalta lume”.
Organizatorii au ales ca anul acesta festivalul sa se desfasoare in centrul Bucurestiului, mai precis la Verde Stop, transformand agitatia urbana intr-un loc cat mai spectaculos si primitor pentru curiosi.Intrarea la proiectii va fi, ca si pana acum, libera publicului dornic de cultura, iar trofeul festivalului va fi acordat impreuna cu celelalte premii in baza voturilor exprimate de catre spectatorii prezenti.

(412)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *