Sex de Halloween si reactii adverse

0
In urma cu vreo 2000 de ani, in regiunea Irlandei , celții sarbatoreau a kind of Halloween. Se credea că atunci cand le cădea în bătătură iarna, cu tot cu solstitiu ,granitele dintre lumea reala si cea de dincolo se subtiau terifiant. Intre cele doua dimensiuni mai ramanea o pânză subtire prin care orice suflet care trecuse „dincolo“ putea să acceadă din nou pe Terra. Si eventual sa fure un urmas , la voia întamplarii.

Se spune ca cei care se întorceau din bratele zeilor puteau sa faca tot felul de boacăne si thrillere asa că celtii se pregateau : cu marihuane, ciuperci colorate , incantatii, divinatii. Costume, astfel încat sa nu fie recunoascuti de cei care le-ar putea face rau sau i-ar răpi pe alt tărâm.Pregăteau   machiaje sofisticate  si….fumuri .

Credeti că s-a mai schimbat ceva până azi?

N-am cum sa uit bagheta sexy cu care si-a transformat  o amica din Germania -bărbatul în broscoi. Din prea multa iubire- învelita cam de mult în traditionalul „respect“.

Ea era asistenta medicala, el director de banca . Pe cand domnita vedea tot felul de ghidușii prin paturile rezidentilor, dânsul semna rapoarte în dosare de cate-un kil si vorbea la telefon . Seara venea acasa cu maxilarul înclestat si se arunca în pat adormind instant.

latexNu si acum doi ani….Tipa si-a luat un costum din latex de pe internet, s-a machiat precum nevasta lu Albu – vestitul pantofar –  si-a trimis cei 4 copii la soacra-sa, în alt land sa fie sigura ca si daca-si rupe vreunul dintii sculptând bostani , nu ajunge acasa în timp util ci la o camera de garda.

Pregatirile le-a început de dimineață si bine-a facut. Doua ore s-au dus  pana si-a îndesat  fundu în chiloțoii cauciucați.La partea cu corsetul a  fost si mai distractiv. Dupa ce si-a înghesuit țatzele cu chiu cu vai într-însul  , s-a mai uitat odata pe net si-a vazut că nurii trebuiau sa ramana afara.

 A aprins lumanarele în ferestre , a stins becurile , a venit barbat-so gata sa se arunce în fotoliu si sa desfaca cele doua pungi cu fistic.

Cand a vazut-o pe doamna lui stand în pragul usii, îmbracata ca Lady Gaga , check out oricum nu mai putea sa faca. A încercat sa deschidă surpriza  fredonand gâtuit „wie heiß bist du“ si cum o s-o ruleze pe toate partile .El tragea de femeia cauciucata, ea tragea de el ademenindu-l spre dormitor .Prin bucatarie a început sotu sa tuseasca si ea si-a cerut scuze ca a pus prea mult parfum. Sătula de costumul care-i zguduise cartea de credit, a căutat foarfeca si l-a taiat exact acolo pe unde se face accesul catre pasaj…..

Si-apoi fara pic de sfiala s-a întors victorioasa , cat sa-si vada barbatul descheiat la camasa, rosu si galben ca sarpele coral,  șuierand  cu limba scoasa,plin de bube si cu apa picurandu-i din nas ca din robinetul stricat. Clar, cerea îndurare si piesa lui preferată nu era Bloody Marry.

Si-n Germania, asistentele au pansamente sterile in dulapul de prim ajutor nicidecum epinefrina, la intubat se pricepea doar ăla cu care se culcase ea  acum 3 ani asa ca si-a tras un capot  peste infama costumatie si-a chemat de urgență salvarea.

La o jumatate de ora dupa ce omul si-a vazut moartea cu-n ochi ( celalalt îi era înca inflamat) , statea relaxat într-un salon la Uniklinik butonand telecomanda iar nevasta-sa sedea în anticamera plangand   si îsi indeparta  latexul ce-i mai ramasese  pe picioare. Pentru ca da, da, medicii i-au spus sa nu se apropie de el  pana nu face un duș strasnic ,că anticorpii exista pentru alergia la cauciuc si chiar daca ar fi tolerat prin casă anumite elemente din acel material- se poate ca produsul cumparat online să fi fost capabil sa-i declanseze ceea ce pana atunci s-a  ascuns sub o banala dermatita atopica pentru care-a facut tratament cu multi ani în urma.

Happy Halloween!

Hapi.Riverwoman

(1792)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *