Cerise-Noire

0

Advertorial

Femeile se impodobesc in lucruri minunate care stralucesc, care sa arate lumii ca sunt unice. In toate timpurile a fost asa. Inca din vremea Cleopatrei, in Anglia elisabetana, in vremurile noastre, in toate etniile si culturile lumii femeile au fost si sint constiente de puterea pe care o confera bijuteriile de orice fel. A purta bijuterii si alte accesorii potenteaza propria frumusete. Bijuteriile au fost si vor fi apanajul frumusetii si finetii.

In aceasta luna s-a lansat brandul romanesc de bijuterii Cerise-Noire. Atelierul de productie nu are sediul in Bucuresti dar prin intermediul site-ului www.cerise-noire.ro isi poate distribui produsele in toata tara.

Producerea in propriul atelier, de colectii anuale de cercei, bratari si coliere, dar si de produse la comanda pentru clientii revanzatori care vor putea solicita propria lor linie, va aduce brandului notorietate intr-un timp scurt. Colectiile sunt realizate cu personal calificat care a urmat scoli de arte si care are experienta in domeniul creatiei.

Linia de produse cuprinde in prezent cercei, bratari, coliere si seturi, urmand sa fie imbogatita in viitorul apropiat cu brose, inele, portofele, agrafe, posete, gama pentru copii si gama pentru barbati. Exista o gama variata de modele atat ca materiale folosite, dar si ca paleta de culori sau dimensiuni. Acestea vor putea fi confectionate din metale comune placate cu argint sau cu aur, din bronz, cupru, din plastic, piele naturala, pene, materiale textile, perle de cultura, elemente swarovski. Ca dimensiuni putem fabrica modele pentru toate cerintele. In fiecare an utilizam in productie acele materiale, culori, dimensiuni, care vor fi in ultimele tendinte in moda. Designul va fi diferit de la an la an, in functie de ultimele trenduri in moda.

Noi am incercat si ne-am incantat de cercei si coliere, nici bratarile nu sunt mai prejos evident, insa ne-a placut atingerea culorilor si potrivirea pietrelor intr-o perfecta combinatie cu trendul toamnei care ne-a invadat deja. Preturile mai mult decat accesibile si rapiditatea livrarii ne-au determinat sa va propunem si voua descoperirea noastra.

Ne bucuram ca piata afacerilor din Romania se dezvolta din ce in ce mai mult in aceasta directie si ca arta designului deja incepe sa se contureze profund in randul tinerilor producatori.

ralix.ro

(356)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *