Tendinte toamna-iarna 2014

0

Indiferent ca este sau nu pe placul nostru, sezonul rece se intoarce iar modificarile din garderoba noastra trebuie facute cat mai repede cu putinta, pentru a nu fi luati prin surprindere de noile tendinte.

moda-2014Iarna lui 2014-2015 aduce in colectiile Dolce Gabanna, Valentino, Gucci si Hermes cateva schimbari care s-ar putea sa fie pe placul cumparatorilor, avand in vedere  faptul ca influentele retro se resimt, iar nota masculina persista inca in creatiile designerilor, insa este abordata cu rafinament, prin detalii feminine.
In aceasta perioada hainele vor acoperi mai bine trupurile noastre ferindu-ne de inghet: paltonul este piesa de baza a garderobei de iarna. In toamna-iarna 2014-2015 acesta se lungeste, nu mai este 3/4, ci coboara pana la glezne. Poncho-ul, Pelerina sau Canadiana sunt alte optiuni mai mult sau mai putin elegante, oferindu-ne o diversitate in vestimentatie.

Colectia Valentino aduce o gama vibranta, nuantele ordonate in forma geometrica, expuse haotic sau, din contra, aliniate minutios in stil retro definesc noua eleganta contemporana. Gucci introduce influente army, iar atemporalul “animal print” este pregatit sa socheze din nou.

tendinte-2014Saint Laurent si Louis Vuitton mizeaza in acest sezon pe efectul magic al tinutelor cu alura futurista.
Blanurile sunt reinterpretate in acest sezon. Devin mai salbatice si amintesc de padurile pline de pradatori. Pot fi si colorate, verzi, albastre, orice atata timp cat vor revolutiona imaginea clasica a hainelor de blana.
Abundenta imprimeurilor geometrice se regaseste si in cazul accesoriilor. Aplicatiile extravagante pe genti si pantofi invoca luxul absolut , piesele supradimensionate accentueaza aerul pop art pe care-l emana vestimentatia.

Nuantele de auriu nu-ti pierd locul pe podium, de data aceasta devenind mult mai intense, iar in combinatie cu negru, auriul promite sa ia ochii tuturor.

Dumneavoastra cum v-ati pregatit pentru toamna aceasta?

Ana Maria Iancu

(314)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *