Agenția de modeling pentru urâți

0

Cu toții spunem că la o persoană nu contează frumusețea exterioară, ci cea interioară și cu toate acestea când vedem în preajma noastră o persoană cu adevărat urâtă parcă tindem să ne răzgândim. Acum standardele fiecăruia când vine vorba de frumusețe/urâțenie sunt dintre cele mai diferite și evident au alte criterii de măsurare.

Urât în știrea de astăzi se traduce prin neîncadrarea în 90-60-90 și nerespectarea tiparelor induse de anorexie sau supraponderabilitate, de operații estetice și de silicon sau adic hialuronic. Sunt oameni ce respectă alte standarde decât cele cu care ne-am obișnuit.

Sunt oameni, gândesc și simt la fel ca noi chiar dacă natura nu a fost tocmai generoasă cu ei la capitolul estetic, de aceea  Marc French s-a gândit să le ofere șansa pe care în mod normal numai persoanale frumoase o au, așa că a înființat la Londra o agenție de modeling  exclusiv pentru urâți. Cu cât ești mai urât, mai înalt ori mai pitic, mai plin de tatuaje, mai ridat ori mai diform cu atât ai mai multe șanse să treci de casting.  Modelele au șansa de a fi alese pentru roluri în filme și spoturi publicitare. Mulți dintre ei au lucrat pentru branduri renumite cum ar fi Calvin Klein și în continuare există cereri masive pentru ei. Agenția are la momentul prezent peste 900 de modele, aceștia variind cu vârste între 18 și 100 de ani.

Pe lângă faptul că își găsesc un loc de muncă, aceștia mai au un avantaj după ce sunt acceptați la casting. Petrecându-și timpul în agenție și văzând că mai sunt și alții la fel ca și ei încep să se privească altfel, să nu mai fie complexați și să fie mai fericiți și mai împăcați cu felul în care arată

Unul dintre personajele memorabile de la această agenție este turcul Sultan Kosen, renumit pentru înălțimea sa și în același timp declarat cel mai înalt om din lume având 2, 46 metri.

Agenția are ușile deschise tot timpul pentru cei care doresc să-și reinventeze stilul de viață, însă doritorii trebuie să se înarmeze cu răbdare deoarece la ușă se formează  mereu câte o coadă.

Arina Wiesel

(476)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *