Alexandru Darie – “Pentru a prinde o pasare, trebuie ca mai intai sa ii frangi aripile”

0

Cunoscutul regizor de teatru Alexandru Darie, interpreteaza un rol cheie in Poveste de Dragoste, film regizat de Cristina Iacob, care promite a se lansa in cinematografe incepand cu data de 27 noiembrie 2015.

raluca-aproduAlexandru Darie interpreteaza un personaj versatil si viclean, care sub masca zambetului sau ascunde un comportament extrem de periculos. Paul, personajul care ia nastere, interpreaza si el la randul sau un respectat regizor care refuza cu indarjire sa inteleaga faptul ca o tanara actrita il poate refuza si parasi. Astfel acesta isi pune in minte sa-i distruga viata Apriliei (Raluca Aprodu) precum si relatia pe care aceasta o are cu Sebastian. (Dragos Bucur).

.Este convins ca, lipsita de succes si bunuri materiale, Aprilia se va intoarce la el. Pleaca de la premiza că “Pentru a prinde o pasare, trebuie ca mai intai sa ii frangi aripile” si face tot ce-i sta in putinta pentru a-si duce planul la bun sfarșit.

“În lumea actorilor, se vehiculează ideea că personajele negative sunt cele mai performante pentru a fi jucate. A fost un rol greu, Paul este un manipulator iar eu m-am simțit ca în lumea personajelor Walt Disney. Personajul are subtilitate, și, dincolo de zâmbet, o șmecherie îngrozitoare. Asta era imaginea mea despre Paul: un om care nu știe să zâmbească”, spune Alexandru Darie despre rolul lui.

Poveste de Dragoste incepe intr-un oras din Transilvania, in preajma sarbatorilor de iarna. Iar aceasta perioada a anului ii va oferi Apriliei cele mai grele cadouri de la viata. Oare dragostea invinge intotdeauna sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu.

(102)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *