Brasov Jazz & Blues Festival

0

Cea de-a doua editie a festivalului Brasov Jazz & Blues Festival va avea loc in perioada 4-6 decembrie la Teatru Sica Alexandrescu din Brasov.

Pe parcursul celor 3 zile ale festivalului vor avea loc 7 concerte, printre care cel al celebrului grup de artiști scotieni Hidden Orchestra, a caror muzica este difuzata de radiourile din intreaga lume, si care au sustinut live session-uri la cele mai mari posturi de radio din Europa: BBC (UK),WDR (Germania), Radio 1 Praga. Stilul lor este unul deosebit; acestia creeaza o muzica ce amesteca si redefineste elemente de jazz, muzica clasica, hip-hop si electronica pentru a forma un intreg original si coeziv cu straturi de energie,emotie si atmosfera.
Afis-generalIn deschiderea celor de la Hidden Orchestra vor face spectacol Accord Vibes: formatie care reuneste trei muzicieni, având cariere solistice impresionante (Alexandru Anastasiu- vibrafon, Fernando Mihalache – acordeon, Michael Acker – contrabas).

Bilete se pot achizitiona de la: Libraria Șt. O. Iosif, casa de bilete a Teatrului Sica Alexandrescu si online de pe www.biletebrasov.ro. Pretul unui abonament este de 150 de lei (exista un numar limitat de 100 abonamente). Pretul biletelor, In perioada de pre-sale (pana pe 15 noiembrie) este de 65 de lei pentru ziua 1 si ziua 2, iar pentru ziua 3 de 75 de lei. Dupa 15 noiembrie bilete vor costa 80 de lei pentru primele doua zile, iar pentru ziua 3 va costa 90 de lei.

Let’s jazz it up a little!

 

Ana Maria Iancu

(341)

About author

Anamaria

„Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.” — Nelson Mandela

Your email address will not be published. Required fields are marked *