Ce stii despre deodorantul tau?

0

Te-ai întrebat vreodată ce conține deodorantul tău? Sau știi cât este de sănătos tot ce se află în compoziția lui?

Ca orice femeie, deodorantul este o parte esențială din igiena zilnică, mai ales dacă faci și sport, cu siguranță este unul dintre produsele ce nu-ți lipsesc din geantă. Dar te-ai întrebat vreodată dacă acest produs care îți da o aromă dulce și fresh tot timpul, este cea mai bună alegere pentru sănătatea ta? Majoritatea deodorantelor conțin ingredinete chimice derivate din toluen ( un derivat toxic petrochimic). Studiile spun că expunerea prelungită la toluen poate cauza dereglări hormonale. Dramele nu se opresc aici.

Deodorantul tău conține cu siguranță aluminiu, care blochează porii să lupte cu umezeala, dar mai grav decât atât este ca acest aluminiu din deodorante a fost conectat cu cancerul la sân și alte boli. Totodată conțin parabeni și arome sintetice.Nu sună prea bine, dar ce opțiuni există? Neutilizarea deodorantului nu crează o imagine foarte plăcută din punct de vedere senzorial, mai ales dacă sunteți genul care transpiră din abundență. Soluția este reîntoarcerea la natură, și asta nu semnifică renunțarea la deodorant ci utilizarea unor deodorante care sunt naturale, create din ingredinete ce nu conțin parabeni sau substanțe toxice.

Noi am găsit pe http://www.longeviv.ro/index.php?route=product/product&keyword=deodoran&product_id=203 un produs ce nu contine substante toxice organismulul. Deodorantele Jason pure şi naturale sunt testate clinic pentru protecţia împotriva mirosului de transpiraţie pentru întreaga zi. Extractele naturale de zinc, amidon de porumb şi bicarbonat de sodiu neutralizează mirosul neplăcut iar extractul din sâmburi de grapefruit, recunoscut pentru proprietăţile sale antimicrobiene, neutralizează bacteriile care cauzează mirosul de transpiraţie. Deodorantul Jason cu Levantica este bogat in ulei de lavanda,vitamina E, unt de shea si amidon de porumb certificate organic. CALMEAZA si ofera PROTECTIE de lunga durata! Ofera protectie pentru intreaga zi.
Testat clinic!

deodorant-levantica-jason-www.longeviv.roNU CONTINE: parabeni, alcool sau clorhidrat de aluminiu
Nu lasa urme pe haine.
INGREDIENTE: alcool cetearilic,calcium starch octenylsuccinate, ceara de emulsifiere, apa purificata, amidon de porumb,soyethyl Morpholinium ethosulfate,ricinoleat de zinc, bicarbonat de sodiu, unt de shea, ulei de floarea soarelui,ethylhexylglycerin,extract din frunze de ceai verde, extract de echinaceea, extract de licheni, extract de flori de galbenele, vitamina E, ulei de lavanda, ulei din frunze de tea tree
Certificate organic.

Pentru a va convinge de calitatile produselor naturale am incheiat un parteneriat cu magazinul on-line www.longeviv.ro si puteti achizitiona produse cu 10% mai ieftine doar daca amintiti printr-un mail (la office@longeviv.ro cand transmiteti comanda) urmatorul cod RLX2905A.

Miruna Pop

(517)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *