Mi-am pierdut libidoul, cum fac sa-l gasesc?

0

Viata sexuala este un subiect mult discutat si analizat in zilele noastre. Cresterea si scaderea libidoului sunt operatiuni ce le traim, calculam si analizam poate mai mult din jumatate de viata. Libidoul variaza datorita ciclurilor hormonale. Factorii psihici sunt foarte importanti si joaca un rol anume in toata povestea cu „cheful” de viata. Cum ne simtit evaluati si validati de partener este un aspect extrem de important la evaluarea libidoului. Mi-am pierdut libidoul ce e de facut?

bef70746534d80cc612e2b05af1804f6Stilul de viata, aglomerat si obosit pe cre il avem reprezinta deasemenea un aspect de luat in seama. De multe ori pentru a ne recupera viata sexuala este nevoie doar de un somn odihnitor de 8 ore, de o baie cu lavanda si musetel si un acord de pian in surdina. Mersul in dromitor, in patul conjugal, la ore nu foarte tarzii in noapte impreuna cu partenerul poate fi o alta solutie foarte la indemana pentru cresterea activitatii sexuale.

Deficientul de nutrienti este un alt factor cheie. Nivelul scazut de fier, ce are ca rezultat anemia, determina oboseala acuta. Poate ar fi indicat cand va simtiti obositi sa va testati sangele mai des si sa nu va ingrijorati ca aveti probleme cu partenerul.

Stresul, un ucigas al sexului, va seaca ultimele ramasite de energie, o alimentatie sanatoasa cu suficiente vitamine si minerale va va asigura necesarul de nutrienti. Glandele adrenale functioneaza cu vitamina C si magneziu, un deficit al acestora va provoca lipsuri si in viata dvs. sexuala.

Lasati paharul de vin pe care il obisnuiti seara si inlocuiti-l macar pentru o luna cu un pahar de apa minerala cu jumatate de suc de lime. In ciuda efectelor afordisiace ale vinului, alcoolul va inhiba atat dorinta cat si performanta.

Antrenamente fizice regulat: Fiind activ, organismul echilibreaza nivelul hormonilor, prin eliminarea stresului si eliberarea adrenalinei. Sa nu va lipseasca cel putin 30 de minute de exercitii fizice de 3 ori/saptamana.

Faceti un jurnal al starilor: scriind cum va simtiti saptamanal, va fi usor sa observati in ce perioada a lunii aveti o sensibilitate.

Remediile verzi: ierburile precum ginsengul si ginko biloba sunt afrodisiacul sanatatii; regleaza circulatia sangvina si regleaza nivelul stresului.

Despre o viata sexuala implinita sunt multe de spus, am vrut doar sa va ajut cu cateva sfaturi la indemana oricui. Cel mai important aspect al libidoului tine de increderea pe care o aveti in voi. Atitudinea este raspunsul unui psihic sanatos, psihicul sanatos si optimist poate inlatura orice obstacol.

Astfel ca pe langa ierburi, bai cu sare si relaxare va recomand sa fiti increzatori in aspectul dvs. si optimisti ca puteti rezolva orice. Acesta este secretul unei vieti implinite. Succes!!!

Arina Wiesel

(653)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *