Cochine

0

COCHINE-De citiva ani toata lumea pleaca in Asia. Cele mai trendy locuri par a fi Cambodgia si Vietnam.
Se pare ca Kate Crofton-Atkins n-a scapat acestei influente si, mai hotarita, ea a parasit Londra si slujba ei de la L’Oreal si s-a mutat in Vietnam. Coplesita de farmecul Saigonului, de stilul, eleganta si romantismul orasului, pune bazele unei afaceri care prin produsele ei aduce in casele noastre putin din toate astea. Pe linga clasicele luminari parfumate (dar ce parfum!), sint lotiuni de corp, crème pentru miini, sapunuri lichide, parfumuri pentru noi si pentru casele noastre. Toate produsele in sase variante, parfumuri mai grele si sofisticate pentru seri de o incintatoare intimitate ca Vanille & Tabac Noir sau Agarwood & Amber ambele si cu o nuanta de paciuli precum parfumurile bunicelor noastre, sau mai usoare , ca o plimbare pe malurile riului Saigon, pe alei inecate in iasomie, savurind micile placeri ale vietii ca White Jasmine& Gardenia, Vietnamese Rose & Delentii, Frangipani & Neroli. Cum n-am scapat nici eu de viroza care ne cam bintuie pe toti, mi-am gasit alinare in regasirea mirosului si parfumarea interiorului si a propriei persoane cu Water Hyancinth & Lime Blossom. Mirosul proaspat al lamii verzi combinat cu cel al zambilei de apa era exact ce-mi trebuia dupa citeva zile de febra, tuse seaca dar permanenta, si migrene teribile. Starile euforice le pun pe seama mirosului exotic. La fel si dorinta de leneveala.

Produsele Cochine sint de calitate, chiar luxoase si au preturi pe masura. Se gasesc la Barneys peste ocean, dar si in magazinele de lux de peste tot. A fost partenerul oficial la London Fashion Week acum vreo doi ani si de atunci se tot dezvolta. Daca vreti sa va faceti un cadou intrati pe www.cochine.com si cautati ceva pe gustul vostru.

Laura Guţanu

(828)

About author

Laura Guțanu

Interesata de cultura si arta, moda ii stirneste curiozitatea si o incinta tot ce este frumos. A publicat in reviste de cultura si in cele glossy. Scrie despre ce ii place inca din 1991.

Your email address will not be published. Required fields are marked *